Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Όλα του γάμου δύσκολα- Πέφτουν "βροχή" οι αναβολές λόγω μέτρων- Ζευγάρια και επαγγελματίες σε απόγνωση

Πάτρα: Όλα του γάμου δύσκολα- Πέφτουν &q...

Βροχή οι ματαιώσεις το τελευταίο διάστημα

 Προς αναβολή οδεύουν πολλοί γάμοι που είχαν προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο μετά το βαθύ… κοκκίνισμα του νομού Αχαϊας από την Παρασκευή και τα νέα μέτρα για το mini lockdown που έχει επιβληθεί λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr σε γάμους που τελέστηκαν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν πολλές ματαιώσεις, σε μερικούς μάλιστα σημειώθηκαν ακόμη και περισσότερες από 100 ακυρώσεις καλεσμένων που πιθανόν να φοβούνται το συνωστισμό, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ο περιορισμός της μουσικής μέχρι τα μεσάνυχτα αναγκάζει τους νεόνυμφους να αλλάξουν την ώρα της δεξίωσης και να την κάνουν μεσημεριανή από βραδυνή γιατί φοβούνται ότι αν καθυστερήσει το μυστήριο οι καλεσμένοι δεν θα προλάβουν ούτε το… φαγητό!

Σημειώνεται ότι απαγορεύεται και ο χορός στις δεξιώσεις γάμων με βάση τις διατάξεις του ΦΕΚ έστω κι αν το προηγούμενο διάστημα «παραβιάζονταν» μόνο  για το νεόνυμφο ζευγάρι.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι… ομηρικοί καυγάδες μεταξύ ζευγαριών και επαγγελματιών για τις ακυρώσεις τις τελευταίας στιγμής.

Για παράδειγμα στα ανθοπωλεία που αναλαμβάνουν το στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης, όταν το ζευγάρι ακυρώνει στο παρα πέντε την παραγγελία ή όταν ζητά πίσω τα χρήματα που έδωσε ως προκαταβολή για το γάμο που αναβάλλεται ή ματαιώνεται, υπάρχουν προστριβές για το τι μέλει γενέσθαι με το στολισμό που ετοιμάστηκε αλλά δεν θα χρησιμοποιηθεί.

Για αλλη μια φορά οι επαγγελματίες του χώρου που είναι πολλοί πλήττονται ενώ ζευγάρια σε απόγνωση περιμένουν να δουν πότε θα αρθούν τα μέτρα για να κλείσουν νέα ημερομηνία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις