Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νάντια Μπουλέ: Εξηγεί γιατί εμβολιάστηκε ενώ ακόμη θηλάζει

Νάντια Μπουλέ: Εξηγεί γιατί εμβολιάστηκε...

Απαντά σε όλες τις ερωτήσεις για τη μητρότητα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της ζει η Νάντια Μπουλέ, αφού πρόσφατα έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

Τη νέα της ζωή περιγράφει συχνά στο Instagram, ενώ αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει και ένα Q&A για να απαντήσει σε όλες τις απορίες των θαυμαστών της.

Και πράγματι, μέσα από τα stories της έδωσε τις δικές της απαντήσεις σε όλα, τόσο σε σχέση με τη μητρότητα, όσο και για τους λόγους που την έπεισαν να κάνει το εμβόλιο αν και ακόμη θηλάζει το μωρό της.

Μεταξύ άλλων, η Νάντια Μπουλέ έγραψε:

«Το νινί κοιμάται μια χαρά! Η μαμά από τότε που γεννήθηκε δεν έχει κοιμηθεί περισσότερο από 3 συνεχόμενες ώρες! Τις τελευταίες ημέρες παλεύουμε να μπούμε σε καλύτερο πρόγραμμα (fingers crossed)».

«Ο θηλασμός μετά το πρώτο διάστημα που είχε δυσκολίες (όχι στην ποσότητα, αλλά στο ταλαιπωρημένο στήθος) πάει καλά! Θηλάζω αποκλειστικά. Αλλά μετά τις 40 ημέρες ξεκίνησα να αντλώ και να κάνω τράπεζα για να μπορώ να λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι. Χωρίς πρόβλημα! Τρώω ακριβώς ό,τι έτρωγα και πριν. Δεν έχω κόψει τίποτα. Μας βοηθάει γυναίκα γιατί οι γονείς και των δυο μας μένουν στην επαρχία και δεν μπορούν να μας βοηθήσουν».

Σε σχέση με το εμβόλιο για τον κοροναϊό, η Νάντια Μπουλέ έγραψε:
«Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Και εγώ το έκανα, ενώ θηλάζω. Φοβήθηκα να μην κολλήσω κορονοϊό και να μην τον μεταδώσω. Για αυτό και το έκανα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight