Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου είναι καλά και επιστρέφει στην παράσταση "Η Πόρνη από πάνω"

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου είναι καλ...

Με ανακοίνωση της στο instagram γνωστοποιεί πως την ταλαιπώρησε μία πνευμονία και λόγω της κλινικής υποψίας για covid19, υποχρεώθηκε να ακυρώσει τις παραστάσεις της στη Β. Ελλάδα

Ανακοίνωση εξέδωσε η αγαπητή Κορίνθια ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου που έχει και στενούς οικογενειακούς δεσμούς με την Πάτρα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της.

Η δημοφιλής ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο σήριαλ «Άγριες Μέλισσες», πριν από λίγες ημέρες νοσηλεύτηκε φοβούμενη ότι πρόκειται για κορωνοϊό και οι παραστάσεις του μονόλογου που παρουσιάζει, «Η Πόρνη από πάνω» είχαν αναβληθεί μέχρι νεοτέρας, όπως αναφέρει το zappit.gr.

«Η Κατερίνα Διδασκάλου, μετά την πνευμονία που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πηγαίνει βήμα βήμα προς την ανάρρωσή της. Με βελτιωμένη την υγεία της μετά την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, η Κατερίνα από 1η Σεπτεμβρίου βγαίνει από την απομόνωση και επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις της. Η διαφύλαξη της υγείας της ίδιας, των συνεργατών της και του κοινού, δεδομένης σε εποχή πανδημίας της ισχυρής κλινικής υποψίας για COVID και άλλων μεταδοτικών παραγόντων, ήταν το μοναδικό μέλημα που οδήγησε στην επιβεβλημένη ακύρωση των παραστάσεων στη Β. Ελλάδα. Η «Πόρνη από πάνω» επιστρέφει στο Φεστιβάλ Κολωνού του @opanda.gr , τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Θέατρο Κολωνού. Τα έσοδα του Φεστιβάλ θα διατεθούν για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight