Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

6η ΥΠΕ: Μηνυτήρια αναφορά για τις κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία της Πάτρας

6η ΥΠΕ: Μηνυτήρια αναφορά για τις κινητο...

Την κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας ο διοικητής Γιάννης Καρβέλης

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας  των δύο νοσοκομείων της Πάτρας (νοσοκομείο Ρίου και ‘Άγιος Ανδρέας) κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας  ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

Να σημειώσουμε  ότι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα νοσοκομεία της Αχαΐας, κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα.

Από νωρίς το πρωί εργαζόμενοι στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας”, όσο και στο νοσοκομείο του Ρίου απέκλεισαν  τα γραφεία διοίκησης των νοσηλευτηρίων σε ένδειξη διαμαρτυρίας, προκειμένου να μην προωθηθούν οι αναστολές εργασίας, όσων δεν εμβολιαστούν.

  • Πάτρα: 680 υγειονομικοί βγαίνουν από αύριο σε αναστολή - Πόσοι είναι σε κάθε νοσοκομείο

Σε μια πολύ δύσκολη φάση λειτουργίας θα μπουν από την Τετάρτη τα νοσοκομεία της Πάτρας που καλούνται να διαχειριστούν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και λογω του κορωνοϊού με 680 εργαζόμενους λιγότερους, καθώς το επόμενο 24ωρο μπαίνουν σε αναστολή εργασίας όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί.
 
Το μεγαλύτερο κενό εργαζομένων θα δημιουργηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς σε σύνολο 2.200 εργαζομένων είναι ανεμβολίαστοι οι 400. Από αυτούς οι 35 είναι γιατροί, οι 280 νοσηλευτικό και οι 85 ανήκουν στο διοικητικό, βοηθητικό και άλλο προσωπικό.
 
Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας», υπηρετούν σήμερα 1.300 εργαζόμενοι. Από αυτούς είναι ανεμβολίαστοι οι 250 εκ των οποίων 25 γιατροί, 150 νοσηλευτές και οι άλλοι 75 διοικητικό, βοηθητικό και άλλο προσωπικό.

Τις λιγότερες απώλειες θα έχει το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Καραμανδάνειο όπου από τους 295 εργαζόμενους δεν έχουν εμβολιαστεί οι 30, η πλειοψηφία των οποίων αφορά διοικητικό προσωπικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις