Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεκίνησε το νέο Big Brother - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τηλέφωνο τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Ξεκίνησε το νέο Big Brother - Ο Ανδρέας ...

Στην πρεμιέρα στον καναπέ της εκπομπής ήταν παρούσα και η νικήτρια του περασμένου Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Το ριάλιτι Big Brother – Ο Μεγάλος Αδελφός επέστρεψε και έκανε πρεμιέρα νωρίς νωρίς, το βράδυ της Κυριακής 30 Αυγούστου 2021 στο κανάλι Σκάι, με παρουσιαστές αυτή τη φορά τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα που είναι και ζευγάρι στη ζωή. Τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα για καλή αρχή που δέχτηκε το διάσημο ζευγάρι ήταν πολλά. Ανάμεσα στα πρόσωπα που τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία, όμως, ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως και ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Γλυκέ μου αγαπημένε Ανδρέα το τηλεφώνημά σου με συγκλόνισε. Σε αγαπάω, σε ευχαριστώ πολύ και σύντομα ξανά στις επάλξεις όπως μόνο εσύ ξέρεις», έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Καλή επιτυχία Big Brother. Καλή επιτυχία Πολίνα και σε όλη την ομάδα της εκπομπής που ήμασταν παρέα ένα χρόνο πριν! Καλή Επιτυχία Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρη Γκουντάρα», έγραψε από την πλευρά του ο Χάρης Βαρθακούρης που παρουσίασε το ανανεωμένο Big Brother την περασμένη τηλεοπτική σαιζόν όπου νικήτρια αναδείχθηκε η Κρητικιά δικηγόρος Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία και ήταν παρούσα στον καναπέ του Big Brother μαζί και με τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη στην πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας κοινοποίησε τη φωτογραφία του τραγουδιστή και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και απάντησε: «Να είσαι καλά Χάρη», όπως έγραψε το zappit.gr.

Να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις των υποψηφίων παικτών ξεπέρασαν τις 13.000 και επιλέχθηκαν 14 που ως χαρακτήρες φάνηκαν αρκετά διαφορετικοί μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight