Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελεονώρα Μελέτη γύρισε το τρέιλερ της εκπομπής της στο πατρικό της μαζί με όλη την οικογένεια

Η Ελεονώρα Μελέτη γύρισε το τρέιλερ της ...

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει αρχίσει να σκιαγραφείται μέσω των ειδήσεων που λαμβάνουμε καθημερινά για τις νέες εκπομπές, τις μεταγραφές και το παρασκήνιο, με το κανάλι του MEGA να έχει συγκεντρώσει στο δυναμικό του μία δυνατή ομάδα παρουσιαστών και δημοσιογράφων.

Με το καλοκαίρι να μας αποχαιρετά, ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα τρέιλερ για τις εκπομπές του φθινοπώρου και χωρίς αμφιβολία ένα ήταν εκείνο που επιλέξαμε ως το πιο έξυπνο απ'όλα. Μα φυσικά αναφερόμαστε στο teaser τρέιλερ της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Μας άρεσαν εννοείται πολύ και τα βίντεο των υπολοίπων του MEGA, όπως των Αγγελική Νικολούλη, Σμαράγδα Καρύδη, Ανδρέα Γεωργίου, Σίσσυ Χρηστίδου και Ράνια Τζίμα, όμως το τρέιλερ της ξανθιάς παρουσιάστριας ήταν το πιο εύστοχο.

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη σε ένα homemade βίντεο στο σπίτι της, ρωτάει κοντινά της πρόσωπα ποια είναι η εκπομπή που θα παρακολουθήσουν στο νέο πρόγραμμα του Mega.

Αναμεσά τους βρέθηκαν, οι γονείς της παρουσιάστριας, η νονά αλλά και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης και η κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Δες το βίντεο και τι απάντησαν:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight