Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το «αντίο» του Ηλία Γρηγόρη στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά απο 20 αυτοδιοικητικά χρόνια- H επιστολή της παραίτησης

Το «αντίο» του Ηλία Γρηγόρη στο Δημοτικό...

Το thebest.gr εξασφάλισε το κείμενο της παραίτησής του το οποίο απηύθυνε στο Συνονιστικό της «Ώρας Πατρών» της οποίας όπως δηλώνει θα συνεχίσει να είναι ενεργό μέλος

Ο Ηλίας Γρηγόρης είναι ένας από τους πιο έντονους και παρεμβατικούς δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Πατρέων. Ο λόγος του οξύς και καθαρός, χωρίς φτιασιδώματα και δεύτερες σκέψεις και ο τρόπος του αδιαμφισβήτητα εκρηκτικός. Η παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου της “Ωρας Πατρών” ήταν μια μη αναμενομένη εξέλιξη, τουλάχιστον για όσους παρακολουθούμε το δημοτικό ρεπορτάζ. Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν μια δική του απόφαση η οποία υπαγορεύτηκε από την πίεση των καθηκόντων του και των πολλών του υποχρεώσεων.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ήταν πολλοί στην «Ώρα Πατρών» που του ζήτησαν να το ξανασκεφτεί. Ωστόσο η όλη αλλαγή φρουράς στην παράταξη εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμευσης των μελών της για εναλλαγές προσώπων σε διάφορους τομείς και όπου είναι εφικτό.

Εν προκειμένω η αλλαγή έχει να κάνει με τον πρώτο επιλαχόντα Γιάννη Λάμπρου, στέλεχος που έχει απασχολήσει κατά καιρούς με τις παρεμβάσεις του σε σχέση με την «γραμμή» που πρέπει να ακολουθείται απέναντι- κυρίως- στη δημοτική αρχή της Πάτρας.

Σε κάθε περίπτωση η απουσία του Ηλία Γρηγόρη, ενός κατεξοχήν αυτοδιοικητικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί παρά να γίνει αισθητή στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στα έδρανα του οποίου έχει βρεθεί επί μια εικοσαετία με μικρά διαστήματα διακοπών, πάντα ανήσυχος και πάντα αγαπητός, πάντα δυναμικός και πάντα ξεκάθαρος.

Το thebest.gr εξασφάλισε το κείμενο της παραίτησής του το οποίο απηύθυνε στο Συνονιστικό της «Ώρας Πατρών» της οποίας όπως δηλώνει θα συνεχίσει να είναι ενεργό μέλος.

Το κείμενο της παραίτησης του Ηλία Γρηγόρη έχει ως εξής:

«Ευρισκόμενοι στο μέσο της τρέχουσας δημοτικής θητείας και συνεπής στην αρχή της εναλλαγής των προσώπων στις αιρετές θέσεις προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα και σε άλλους συμπολίτες να δοκιμαστούν και να προσφέρουν, θα θέσω την παραίτησή μου από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πατρέων της παράταξης «Ώρα Πατρών» στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην ακριβώς επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για τη συνεργασία όλο αυτό το χρονικό διάστημα των δύο χρόνων.

Ευχαριστώ όλες και όλους τους συναγωνιστές μου της παράταξης «Ώρα Πατρών» για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Αυτονόητα παραμένω ενεργό μέλος της παράταξης και μέλος του Συντονιστικού της και από εδώ από αυτό το βήμα θα συνεισφέρω με τις απόψεις μου για να ευοδωθούν οι προγραμματικές θέσεις της για να πάει η πόλη μας, η Πάτρα, ένα βήμα μπροστά. Τέλος, ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μου που με τίμησαν για πολλοστή φορά με την ψήφο τους και τους διαβεβαιώ ότι έκανα ό,τι μπορούσα τα δύο τελευταία αυτά δύσκολα χρόνια της πανδημίας για να ανταποκριθώ στην ψήφο τους.
Σας ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις