Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Μία επετειακή εκδήλωση από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και το 2ο Δημοτικό Σχολείο

Μία επετειακή εκδήλωση από το Δήμο Ι.Π. ...

Με τίτλο «Χορογραφώντας τους Ελεύθερους Πολιορκημένους», την Πέμπτη 29/7/2021 στον αύλειο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Μεσολογγίου με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση αποτίουν τον δικό τους φόρο τιμής στους Ελεύθερους Πολιορκημένους με την δημιουργία βίντεο στο οποίο κυριαρχεί η κίνηση, ο λόγος καθώς και ο χορός.

Η προβολή του πρωτότυπου αυτού βίντεο, το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος,  έχει αφετηρία το Μεσολόγγι ενώ στη συνέχεια θα προβληθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμούς τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό ενώ παράλληλα έχει κερδίσει ήδη το πρώτο της βραβείο σε διαγωνισμό φωτογραφίας.

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου αγκάλιασε την πρωτοβουλία μαθητών και εκπαιδευτικών και διοργανώνει την εκδήλωση θέλοντας να τους τιμήσει και να τους ευχαριστήσει για την πρωτοβουλία αυτή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29/7/2021 στον αύλειο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου με ώρα έναρξης στις  21:30 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 26310 27268.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture