Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιατροί: Σπάνια η περίπτωση του εμβολιασμένου Άδωνι Γεωργιάδη που νόσησε με κορωνοϊό για 2η φορά

Γιατροί: Σπάνια η περίπτωση του εμβολιασ...

Τι συνέβη

Στην περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρθηκε ο πνευμονολόγος Στέλιος Λουκίδης. Ο κ. Λουκίδης καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε για την πιθανότητα να κολλήσει κανείς κορονοϊό παρά το γεγονός ότι είναι εμβολιασμένος, ενώ τόνισε πως το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης κόλλησε ξανά είναι μια σπάνια περίπτωση.

«Σε πολλές από τις εμβολιαστικές πράξεις και προγράμματα, όπως και της γρίπης, υπάρχει η πιθανότητα να κολλήσεις. Όμως στους εμβολιασμένους η νόσος διαδράμει ήπια. Και σε αυτούς που θα χρειαστούν νοσηλεία, έχουν ελάχιστες πιθανότητες για μια σοβαρή νοσηλεία» σχολίασε ο Στέλιος Λουκίδης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη

Για τον υπουργό Ανάπτυξης, ο οποίος νόσησε για δεύτερη φορά με κορονοϊό παρά το γεγονός ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος, σημείωσε πως πρόκειται για μια περίπτωση που δεν είναι συχνή: «Βρισκόμαστε σε διαδικασία ιδιαίτερα μεταδοτικής μετάλλαξης, της μετάλλαξης Δέλτα.». Σημείωσε πως είναι πολύ σπάνιο κάποιος να κολλήσει κορονοϊό δύο φορές έχοντας κάνει το εμβόλιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις