Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Δολοφόνησαν τον ταξιτζή μέσα στο σπίτι του για να τον ληστέψουν!

Δυτική Ελλάδα: Δολοφόνησαν τον ταξιτζή μ...

Στο Καπελέτο Ηλείας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηλείας, στο άκουσμα της είδησης της δολοφονίας ενός 59χρονου οδηγού ταξί, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο Καπελέτο, του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένας μαυροφορεμένος άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, διέρρηξε το σπίτι του θύματος και του κατάφερε δύο χτυπήματα -πιθανόν με βαρύ αντικείμενο.
Τον 59χρονο, βρήκαν βαριά τραυματισμένο αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι του, αφού ειδοποιήθηκαν από γείτονες, που άκουσαν την φασαρία.

Το θύμα ξεψύχησε μέσα στο ασθενοφόρο που τον παρέλαβε για να τον διακομίσει στο Νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το σπίτι του 59χρονου είναι σε κεντρικό δρόμο του χωριού, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν άγνωστοι είχαν διαρρήξει ξανά το σπίτι του, αφαιρώντας μόνο το κινητό του τηλέφωνο.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., που διεξάγουν πυρετώδεις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης μπήκε στο σπίτι του θύματος με σκοπό να τον ληστέψει. Ο 59χρονος, οδηγός ταξί, δέχθηκε δύο θανάσιμα χτυπήματα, πιθανόν με βαρύ αντικείμενο, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Έφυγε σαν κύριος… από την πόρτα
Ο δράστης έδρασε κυνικά, ενώ οι κινήσεις του καταδεικνύουν «έμπειρο» εγκληματία. Αφού άφησε αιμόφυρτο στο πάτωμα, τον άτυχο 59χρονο, κλείδωσε την κεντρική πόρτα του σπιτιού, για να καθυστερήσει τις αρχές και διέφυγε κανονικά από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις