Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Το χορευτικό αντάμωμα στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

Το χορευτικό αντάμωμα στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

Δείτε ΦΩΤΟ

Σε χορευτικούς ρυθμούς κινήθηκε για δεύτερη κατά σειρά ημέρα χθες (Παρασκευή) η πρωτεύουσα της Αχαΐας, με το χώρο του νοτίου πάρκου να φιλοξενεί για λογαριασμό του Χορευτικού Ανταμώματος που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, χορευτικά τμήματα και συλλόγους από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, τη Λεύκα, την Κρήνη, το Χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου της Πάτρας, του Ρωμανού, τη σχολή Κατσίκη, το Λαϊκό Μουσικοχορευτικό εργαστήρι της Πάτρας και τους Αμπελόκηπους.

Για ένα ακόμα βράδυ εκατοντάδες ήταν οι φίλοι του χορού και της μουσικής που βρέθηκαν στο νότιο πάρκο, οι οποίοι είχαν την τύχη να απολαύσουν χορούς Λάτιν, χορούς από τα Κύθηρα, την Κρήτη, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και το Βόρειο Αιγαίο.

Το χορευτικό αντάμωμα ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο με τη συμμετοχή σχημάτων από την Δαφνούλα (Κεφαλονιά), Σκιαδά (Αιγαίο), Μεσολόγγι (Μεσολογγίτικα), Αλισό (Ποντιακά), Μέγαρα , Λιμνωχώρι (Έβρο) τους  Μωραϊτες (Πελοπόννησο), τον  Παμμικρασιατικός (Μικρά Ασία) και το Φάρο Ποντίων (Ποντιακά).

Το τριήμερο θα ολοκληρωθεί με την πραγματοποίηση στις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο του Νότιου Πάρκου Συναυλίας με το μουσικό σχήμα ΑΡΤΥΜΑ.

Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες και στις Θεατρικές παραστάσεις που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture