Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τέλος η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τουνελ» από τον Alpha

Τέλος η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως σ...

Η ανακοίνωση

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ» μετακομίζει σε άλλο κανάλι και συγκεκριμένα στο Mega. Το πρωί της Πέμπτης (22/7), με επίσημη ανακοίνωση, έγινε γνωστό ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο MEGA την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει.

Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες».

26 χρόνια «Φως στο Τούνελ»
 
Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 1995, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Έπειτα από τέσσερις σεζόν, η εκπομπή συνέχισε την προβολή της από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, μετά την αγορά του ΣΚΑΪ και την μετονομασία του σε Alpha. Η εκπομπή δημιουργήθηκε με σκοπό την εξιχνίαση εγκλημάτων και την ανεύρεση αγνοουμένων. Ως το 2019, έχει συμπληρώσει περισσότερες από 800 εκπομπές, που οδήγησαν στον εντοπισμό περισσότερων από 1.500 ατόμων και στην αποκάλυψη περισσότερων από 20 δολοφονιών. 

(φωτο Copyright: Alpha)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight