Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φολέγανδρος: Οργή για τον 30χρονο- Πήρε προθεσμία για την Πέμπτη, από τον ανακριτή - ΒΙΝΤΕΟ

Φολέγανδρος: Οργή για τον 30χρονο- Πήρε ...

«Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς»

Την Πέμπτη στις 10 το πρωί θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή Νάξου για να απολογηθεί, ο 30χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα σε βάρος της συντρόφου του στην Φολέγανδρο. Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό, προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή με τον συνήγορό του Γιάννη Βλάχο.

Με σκυμμένο κεφάλι, μάσκα για τον κορονοϊό και χειροπέδες στα χέρια, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, ψέλλισε πως ήταν η κακιά στιγμή. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια Νάξου τον αποδοκίμασε, με τον ίδιο να μπαίνει στο αυτοκίνητο της ασφάλειας.

 
Σύμφωνα με το naxostimes.gr, κάποια στιγμή είπε: «συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς». Όμως τη δική του φωνή κάλυπταν εκείνες του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί, με τις αποδοκιμασίες να παιρνούν μέσα από τα ανοιχτά μικρόφωνα που κατέγραφαν τα πάντα.

Ο 30χρονος που οδηγήθηκε στον Ανακριτή στο Πρωτοδικείο της Νάξου, ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Μαζί του αυτή τη φορά ήταν και ο δικηγόρος του Γιάννης Βλάχος. Στις δηλώσεις του, τόνισε ότι έχει ρητή εντολή από την οικογένεια του 30χρονου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Σημείωσε ότι στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δράστη, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι και όπως λένε ποτέ δεν περίμεναν το παιδί τους να φτάσει σε αυτή την πράξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις