Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Κρήτη προορίζονται τα γυρίσματα της ταινίας "Mamma Mia 3"

Στην Κρήτη προορίζονται τα γυρίσματα της...

Οι διάσημοι ηθοποιοί Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον ανακοίνωσαν την απόφαση αυτή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πρόσφατο δείπνο που είχαν στο σκάφος του επιχειρηματία Μπάρι Ντίλερ

Ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση αν μη τι άλλο αποτελεί για την προβολή των φυσικών ομορφιών της χώρα μας, το νέο ότι το τρίτο μέρος της κινηματογραφικής επιτυχίας «Mamma Mia» θα γυριστεί στην Κρήτη και μεταξύ των παραγωγών της ταινίας είναι το ζεύγος Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον.

Οι διάσημοι ηθοποιοί ανακοίνωσαν την απόφασή τους αυτή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πρόσφατο δείπνο που είχαν στο σκάφος του επιχειρηματία Μπάρι Ντίλερ, όπου και παραβρέθηκαν επίσης ο Τζεφ Μπέζος και ο Άντερσον Κούπερ, όπως αναφέρει το ekriti.gr

H σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον είναι ως γνωστόν ελληνικής καταγωγής ενώ και ο Τομ Χανκς πολιτογραφήθηκε πλέον Έλληνας. Οι δυο τους διατηρούν και εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο.

Τα γυρίσματα του φιλμ αναμένεται να ξεκινήσουν τον προσεχή Οκτώβριο και έτσι η παραγωγή της ταινίας «επιστρέφει» στην Ελλάδα, μιας και η δεύτερη ταινία είχε γυριστεί στο νησί Βις της Κροατίας. Το 1ο φιλμ χάρισε τεράστια δημοσιότητα στα νησιά Σκιάθος και Σκόπελος των Σποράδων όπου και είχε γυριστεί με πρωταγωνιστές την Μέριλ Στριπ, τον Κόλιν Φερθ, τον Πιρς Μπρόσναν, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight