Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Πανεπιστήμιο Πατρών στην πρώτη σελίδα της Αμερικανικής εφημερίδας Washington Τimes

Το Πανεπιστήμιο Πατρών στην πρώτη σελίδα...

Φιλοξενείται άρθρο του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών & Διεθνών Θεμάτων Διον. Μαντζαβίνου με τίτλο «Το Πανεπιστήμιο Πατρών ανασχεδιάζοντας τη διεθνή του θέση την επομένη της πανδημίας»

Με άρθρο του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών και Διεθνών Θεμάτων Καθηγητή Διονύση Μαντζαβίνου με τίτλο: «Το Πανεπιστήμιο Πατρών ανασχεδιάζοντας τη διεθνή του θέση την επομένη της πανδημίας» ανοίγει η ειδική επετειακή έκδοση της Αμερικανικής εφημερίδας Washington Times για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Το άρθρο περιγράφει τις προσπάθειες διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου ανοίγοντας δρόμους συνεργασίας τόσο με Πανεπιστήμια των ΗΠΑ όσο και σε ευρύτερη κλίμακα στοχεύοντας στη νέα ταυτότητά του, σε μια παγκοσμιοποιημένη τάξη πραγμάτων.

Tο άρθρο των Washington Times για το Πανεπιστήμιο της Πάτρας ξεκινά με την επισήμανση ότι το Πανεπιστήμιο δημιουργήθηκε το 1964 στην Πάτρα, την μεγαλύτερη πόλη της Δυτικής Ελλάδας και την 3η σε πληθυσμό πόλη της Ελλάδας. in Patras, the capital city of Western Greece, and is the third public university in the country.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες κείμενο του άρθρου ως pdf στο: https://media.washtimes.com/media/misc/2021/07/06/GreeceFINAL.pdf

και όλη την έκδοση στο  https://www.washingtontimes.com/specials/greece-2021/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις