Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του "Knives Out 2" στο Πόρτο Χέλι με Ντάνιελ Κρεγκ και Κέιτ Χάντσον

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του "Knives ...

Ο Κρεγκ υποδύεται τον ιδιοφυή ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ φορώντας ένα λινό εκρού κοστούμι, γαλάζιο φουλάρι και ροζ πουκάμισο

1,2,3, σκηνή πρώτη... Η Χολιγουντιανή ηθοποιός Κέιτ Χάντσον είναι εντυπωσιακή στα γυρίσματα που μόλις ξεκίνησαν στις Σπέτσες για την ταινία «Knives Out 2 – Στα Μαχαίρια 2» μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της τον γοητευτικό Ντάνιελ Κρεγκ.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το ταλαντούχο δίδυμο περπατούσε μαζί στην αποβάθρα, με την Κέιτ Χάντσον να φοράει μία εντυπωσιακή μεταξωτή μπορντό τουαλέτα και ένα μεγάλο λευκό καπέλο σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail.

Μαζί της ο ιδιοφυής ντετέκτιβ «Μπενουά Μπλάνκ» που ενσαρκώνει ο Ντάνιελ Κρεγκ με ένα λινό εκρού κοστούμι, γαλάζιο φουλάρι και ροζ πουκάμισο.

Σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων τα μέλη του συνεργείου καθώς και όταν οι ηθοποιοί περιμένουν να ξεκινήσουν οι λήψεις, φορούν μάσκες προστασίας κατά του covid 19.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Ράιαν Τζόνσον έδωσε το σύνθημα της έναρξης των γυρισμάτων στο προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram με φόντο την καταγάλανη θάλασσα των Σπετσών και σχολίασε: «Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε ένα φονικό στις ήρεμες ακτές τους».

Στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι βρίσκονται όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας.

Με στοιχεία από το ΑΠΕ

*Στο σάιτ της Daily Mail υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight