Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Εντυπωσιακά τα ποσοστά επιτυχίας της Ανόδου στους μαθητές των ΕΠΑΛ

Εντυπωσιακά τα ποσοστά επιτυχίας της Ανό...

Διαθέτει ξεχωριστό φροντιστήριο που απευθύνεται αποκλειστικά σε μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων

Απαντώντας στις ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης και στα νέα δεδομένα που δημιουργούν οι συνεχόμενες αλλαγές στον χώρο της Παιδείας, το φροντιστήριο Άνοδος έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό φροντιστήριο το οποίο απευθύνεται  αποκλειστικά σε μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων. Το φροντιστήριο λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας δίπλα από το κεντρικό φροντιστήριο στην οδό Γούναρη 57.

Τα ποσοστά εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των μαθητών ΕΠΑΛ της Ανόδου μάλιστα, ακολουθούν πιστά τα ποσοστά του Φροντιστηρίου στα Γενικά Λύκεια, ξεπερνώντας το 95%!

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ θέτουν πλέον υψηλούς στόχους, άρα χρειάζονται και υψηλού επιπέδου φροντιστηριακή υποστήριξη τόσο σε μαθησιακό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται το έμπειρο διδακτικό προσωπικό της Ανόδου.

Με ενδιαφέρον για τη συνολική επίδοση του μαθητή, του υποδεικνύεται η σωστή μέθοδος διαβάσματος, γίνεται εκτίμηση των δυνατοτήτων και των αναγκών του, αλλά και σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση. Μέσα από μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της γνώσης, εξασφαλίζονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα μαθήματα που καλύπτει είναι η Νέα Ελληνική Γλώσσα και τα Μαθηματικά, ως μαθήματα Γενικής Παιδείας, και φυσικά όλα τα μαθήματα των ειδικοτήτων για κάθε τομέα του ΕΠΑΛ. Οι καθηγητές είναι έμπειροι και αποδεδειγμένα αποτελεσματικοί στις απαιτητικές συνθήκες των Πανελληνίων, ενώ τα τμήματα είναι ομοιογενή και ολιγομελή.

*Λειτουργούν ξεχωριστά τμήματα αποφοίτων σε ειδικές τιμές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΑΝΟΔΟΣ

  • Γούναρη 57, Πάτρα, τηλ.: 2610 277838
  • Ζωγράφου 10, Ρίο, τηλ.: 2611 810292

www.anodospatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά