Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Τζίτζι Χαντίντ: Φλούο πορτοκαλί με εκκεντρικό runway τρόπο στα μάτια της

Τζίτζι Χαντίντ: Φλούο πορτοκαλί με εκκεν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πειραματιστείτε το φετινό καλοκαίρι με τα πιο εντυπωσιακά χρώματα στο make up, τέλος στη μουντάδα της πανδημίας

Εμείς ήδη έχουμε γράψει πως τα πιο συναρπαστικά έντονα χρώματα ever γιορτάζουν αυτή τη σαιζόν  το τέλος της πανδημίας σε κοσμήματα, αξεσουάρ αλλά και beauty looks. Ροζ, φούξια, πορτοκαλί, κοραλί, λάιμ, τιρκουάζ ανανεώνουν το μακιγιάζ με σκιές, eyeliner, κραγιόν σε τόνους που παλιότερα δεν θα τολμούσαμε. Η καλιφορνέζα καλλονή super model Τζίτζι Χαντίντ επιβεβαιώνει την τάση καθώς η πρόσφατη ανάρτησή της με ένα εκκεντρικό eye look τράβηξε αμέσως τη διεθνή προσοχή. Η νεαρή μανούλα και κορυφαίο πρότυπο ομορφιάς των ημερών μας πρόσθεσε στην εσωτερική γωνιά των ματιών της μια λαμπερή πορτοκαλί σκιά  προωθώντας το summer make up με runway στοιχεία.

Το σκεπτικό ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής να είναι το βλέμμα της, καθώς όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του προσώπου της κρατήθηκαν σε διακριτικές nude αποχρώσεις. Μιλάμε για μια αναπάντεχη, εκρητική «παραφωνία» που αμέσως κάνει τους άλλους  να σε κοιτάξουν αυτόματα.

Δοκιμάστε το κι εσείς στις trendy καλοκαιρινές σας εξόδους. Είναι κάτι διαφορετικό αναμφίβολα και "σκίζει" σε TikTok και Instagram.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View