Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Το superyacht που μαγνήτισε τα βλέμματα- Έτσι μοιάζουν 225 εκατομμύρια δολλάρια μέσα στη θάλασσα - ΒΙΝΤΕΟ

Ζάκυνθος: Το superyacht που μαγνήτισε τα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το superyacht Bravo Eugenia

Το εντυπωσιακό superyacht Bravo Eugenia βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νησί της Ζακύνθου. Το σκάφος τράβηξε τα βλέματα από την πρώτη στιγμή και φυσικά ήταν ένα εκπληκτικό θέαμα μέσα στη θάλασσα. Το Bravo Eugenia με σημαία νησιών Κέιμαν κοστίζει 225 εκατομμύρια δολάρια. Ο βιντεογράφος Χάρης Πομώνης αποτύπωσε από ψηλά το πανάκριβο γιοτ, οι εικόνες του οποίου πραγματικά καθηλώνουν.

Το σουπερ γιοτ μήκους 109m «Bravo Eugenia» κατασκευάστηκε από την Oceanco στην Ολλανδία, στο ναυπηγείο του Alblasserdam. Παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2018. Το εσωτερικό του σκάφους σχεδιάστηκε από την Reymond Langton Design.

Η εσωτερική διαρρύθμιση του Bravo Eugenia έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί άνετα έως και 14 επισκέπτες τη νύχτα σε 7 καμπίνες. Είναι επίσης ικανο να μεταφέρει μέχρι και 30 άτομα ως πλήρωμα στο πλοίο για να εξασφαλίσει μια χαλαρή εμπειρία πολυτελούς γιοτ.

Αυτό το πολυτελές γιοτ είναι επίσης εξοπλισμένο με «σταθεροποιητές μηδενικής ταχύτητας» που λειτουργούν σε αγκύρωση, αυξάνοντας την άνεση του σκάφους όταν αυτό είναι στατικό, ιδιαίτερα σε κυματισμό.

Διαθέτει ελικοδρόμιο, τζακούζι (στο κατάστρωμα), κλιματισμό, σταθεροποιητές αγκύρωσης, ανελκυστήρα, κινηματογράφο, πισίνα, γκαράζ και ακόμη υποβρύχια φώτα.

Το super yacht Bravo Eugenia

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις