Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος-Δολοφονία Κορφιάτη: Παραδόθηκε η 27χρονη φερόμενη ως "τσιλιαδόρος"

Ζάκυνθος-Δολοφονία Κορφιάτη: Παραδόθηκε ...

Φύλλο και φτερό η αποθήκη στην Ηλεία

Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου η 27χρονη φερόμενη ως «τσιλιαδόρος»  στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, τον περασμένο Ιούνιο.

Τρεις από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο, τον περασμένο Ιούνιο, προφυλακίστηκαν.

Νωρίτερα, σήμερα (15.06.2021), με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οδηγήθηκαν στη φυλακή ο 39χρονος φερόμενος ως εκτελεστής, ο 38χρονος φερόμενος ως οδηγός της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την επίθεση στο ζεύγος Κορφιάτη, αλλά και ο φερόμενος ως οδηγός του σκάφους που τους μετέφερε εκτός Ζακύνθου.

Αντίθετα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρεις από τους συλληφθέντες, ενώ αναμένεται και η απολογία του έβδομου από τους κατηγορούμενους.

Φύλλο και φτερό η αποθήκη στην Ηλεία
Και ενώ ο 39χρονος που κατηγορείται ως εκτελεστής της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη έχει προφυλακιστεί, σε αγροικία στην Ηλεία οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα, όπως και στο σπίτι του πεθερού του κατηγορούμενου.

Εκεί, το περασμένο Σάββατο, βρέθηκαν δυο καλάσνικοφ, η κλεμμένη μοτοσικλέτα, τα φυσίγγια και οι κάλυκες που φαίνεται να συνδέονται με τη δολοφονία της 37χρονης στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου πριν από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, τη Δευτέρα (14.06.2021) οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα τόσο από το δίκυκλο όσο και από τους υπόλοιπους χώρους, πήραν νέες καταθέσεις και πιστεύουν πως θα εντοπίσουν κι άλλα ευρήματα που πιθανόν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης στο παρελθόν αλλά και πιθανά μελλοντικά «συμβόλαια» που είτε σχετίζονται με την υπόθεση της Ζακύνθου, είτε αποτελούν «παρακλάδι» της είτε είναι κάτι εντελώς καινούριο.

Η ύπαρξη άλλωστε τόσο του όπλου όσο και των κλεμμένων οχημάτων οδηγεί και τις Αρχές στην εκτίμηση πως πιθανότατα κάποιο νέο χτύπημα ετοιμαζόταν και μάλιστα δεν είναι διόλου απίθανο αυτό να γινόταν στην Ηλεία.

 

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις