Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ματίνα Παγώνη πήγε στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου: Δεν με έφερε σε δύσκολη θέση - Γέλασα και χαλάρωσα

Η Ματίνα Παγώνη πήγε στην πρεμιέρα του Τ...

Η γνωστή επιδημιολόγος όπως είπε ο καλλιτέχνης έχει φοβερό χιούμορ και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνθηκε άβολα που την μιμείται στην παράστασή του

Πρεμιέρα είχαν στο θέατρο «Άλσος» ο Τάκης Ζαχαράτος και η Άντζελα Δημητρίου στη σατιρική, μουσικοθεατρική παράσταση «Πάμε γι’ άλλα».

Οι κάμερες φυσικά ήταν εκεί και εντόπισαν εκτός τόσο από τους πρωταγωνιστές και τους επώνυμους που παρακολουθήσαν το σόου.

Το «παρών» έδωσε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη, που μιμείται σε act του ο Τάκης Ζαχαράτος, η οποία και παίνεψε με τα πιο θετικά σχόλια τον περφόρμερ.

«Εμένα το χιούμορ μου αρέσει, πάντα παρακολουθώ τις παραστάσεις του. Είναι ασυναγώνιστος, από τους καλύτερους».

Σήμερα το πρωί η γνωστή λοιμωξιομόγος βρέθηκε στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη και ρωτήθηκε αν ο καλλιτέχνης την φέρνει σε δύσκολη θέση με τις μιμήσεις του.

Όπως είπε η κυρία Παγώνη πριν πάει στην παράσταση είχε μια πολύ δύσκολη μέρα και όταν βρέθηκε εκεί είχε ηρεμήσει και είχε χαλαρώσει.

«Εμένα μου αρέσει το χιούμορ. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια. Γενικά στη ζωή μου δεν δίνω σημασία στα σχόλια, γιατί αν ασχολείσαι με τα σχόλια μπαίνεις και εσύ σε αυτό το τρυπάκι. Δεν με έφερε καθόλου σε δύσκολη θέση. Ο Ζαχαράτος είναι ένας καλλιτέχνης, φοβερός μίμος και άριστος στη δουλειά του. Έχει φοβερό χιούμορ και όταν αναλαμβάνει μια παράσταση είναι φοβερή. Μιμείται τους πάντες με τον ωραίο τρόπο που σε κάνει και γελάς, διασκεδάζεις και αισθάνεσαι άνετα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight