Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση Πέτρου Ψωμά με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας

Συνάντηση Πέτρου Ψωμά με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας

Στο πλαίσιο κύκλου επαφών του σπιράλ με τους δημάρχους της Αχαΐας

Με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλο, συναντήθηκε ο επικεφαλής του σπιράλ, στο πλαίσιο των επαφών του με τους δημάρχους όλων των δήμων του Νομού Αχαΐας. Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, αφορούσε κυρίως τα ανοικτά αυτοδιοικητικά ζητήματα των δύο δήμων και χαρακτηρίστηκε από σύγκληση απόψεων στα περισσότερα θέματα, αναφέρει η ανακοίνωση του σπιράλ, η οποία συνεχίζει:

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος συμμετέχει ενεργά στην ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) όπου κατέχει τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής ΕΣΠΑ του φορέα, ενώ παράλληλα είναι Γενικός Γραμματέας του δικτύου πόλεων «Βιώσιμη Πόλη». Η υπηρέτηση αυτών των θέσεων, σε συνδυασμό με την πολυετή πολιτική και αυτοδιοικητική εμπειρία, τον καθιστούν πόλο γνώσης και ενημέρωσης περί θεμάτων που απασχολούν τις διοικήσεις των δήμων.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Ψωμάς είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το όραμα του σπιράλ για την Πάτρα και να συζητήσει μαζί τους σκέψεις και προβληματισμούς για την επόμενη μέρα του Δήμου Πατρέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης γενικώς, υπό το πρίσμα και του πρόσφατα ψηφισμένου νέου νόμου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις