Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το παράπονο των πολιτών: "Και το τελευταίο βότσαλο της παραλίας του Αγ. Βασιλείου καλύφθηκε από παράγκα για watersports"

Το παράπονο των πολιτών: "Και το τε...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αντιδράσεις από λουόμενους και κατοίκους της περιοχής έχει προκαλέσει η απόφαση της δημοτικής Αρχής της Πάτρας να παραχωρήσει σε ιδιώτη μια έκταση 28τ.μ. στην παραλία του Αγίου Βασιλείου προκειμένου να στήσει μια παράγκα για ενοικίαση μέσων για watersports.

Όπως υποστηρίζει οι συμπολίτες που εκφράζουν τη διαφωνία τους με την εν λόγω απόφαση η συγκεκριμένη παραλιακή λωρίδα ήταν ουσιαστικά η μοναδική που παρέμενε ελεύθερη για όσους κάνουν τα μπάνια τους εκεί. Όλα τα υπόλοιπα σημεία της παραλίας είναι καλυμμένα από ξαπλώστρες των μαγαζιών που λειτουργούν στον Άγιο Βασίλειο και για να καθίσει κανείς θα πρέπει να παραγγείλει κάτι από τα καταστήματα.

Τώρα λένε δεν υπάρχει καθόλου ελεύθερος χώρος για όποιον απλά θέλει να απλώσει την πετσέτα του και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο συγκεκριμένος χώρος στον ιδιώτη δόθηκε μετά από δημοπρασία και ο επιχειρηματίας θα νοικιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ποδήλατα θαλάσσης, σανίδες κ.α. είδη.  

Σύμφωνα με τα όσα ανέβηκαν στη «Διαύγεια» ο Δήμος Πατρέων παραχωρεί στον (...) την απλή χρήση αιγιαλού με συνολικό μίσθωμα 500,00 €/έτος για τα έτη 2021 και 2022 στη θέση «Παραλία του Αγ. Βασιλείου του Δήμου Πατρέων» με συνολικό εμβαδόν 28τ.μ..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις