Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες μέλισσες: Το μήνυμα του Πατρινού Δημήτρη Γκοτσόπουλου μετά το τελευταίο επεισόδιο

Άγριες μέλισσες: Το μήνυμα του Πατρινού ...

Η ανάρτηση στα social media

Με μία ανάρτηση στα social media, ο Πατρινός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο τηλεοπτικός Λάμπρος την «Άγριων Μελισσών», ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη και την ανταπόκριση,

 «Έχουν περάσει 2 μέρες κι ακόμα προσπαθώ να διαχειριστώ όλο αυτό το κύμα αγάπης και επιβράβευσης. Ειλικρινά θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά αλλά είναι τόσα πολλά και τόσο ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένα που τα λόγια "μου" περισσεύουν...., νιώθω καταρχήν μια τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς που μας συντροφεύσατε σε ένα δύσκολο και απαιτητικό δρόμο. Η αγάπη σας για τις ‘Άγριες Μέλισσες’ που μας αγκαλιάζει εδώ και δύο χρόνια και η ανταπόκριση σας στο έργο μας δίνει φτερά να γινόμαστε καλύτεροι!

Αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση με όλα αυτά τα προσωπικά μηνύματα..

Κι είναι τεράστια επιβράβευση όχι μόνο για μένα αλλά για κάθε συντελεστή της δουλειάς μας αυτό. Είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε αξιωθεί μια τέτοια συνάντηση όλοι μαζί!!!

Το Ευχαριστώ λοιπόν από την πλευρά μου είναι το ελάχιστο αλλά είναι και απαραίτητο.. Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους βαθειά και ειλικρινά, καθώς επίσης την Παραγωγή J.K production, τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη κ Πέτρο Καλκόβαλη, τους σκηνοθέτες μας Λευτέρη Χαρίτο, Σταμάτη Πατρώνη, Σπύρο Μιχαλόπουλο, όλους τους υπέροχους συναδέλφους μου, αλλά και όλα τα άτομα που δούλεψαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες..

Ιδιαίτερα και μέσα από Την καρδιά μου όμως θέλω να ευχαριστήσω το Γιώργο Γάλλο, που υπήρξε για μένα προσωπικά ένας σπάνια εκλεκτός παρτενέρ.

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού από Σεπτέμβρη!!!» έγραψε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight