Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φάρσα on air έκαναν στον Νίκο Μουτσινά, Μακρυπούλια και Κωνσταντινίδου

Φάρσα on air έκαναν στον Νίκο Μουτσινά, ...

Τα όσα άκουγε ο Νίκος Μουτσινάς τον έφεραν προς στιγμή σε απόγνωση καθώς άκουγε δύο ανθρώπους να του μιλάνε και δεν καταλάβαινε τι ακριβώς συμβαίνει

Φάρσα on air έκαναν στον Νίκο Μουτσινά η παρουσιάστρια και ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια και η συνάδελφος της ηθοποιός και καλή της φίλη Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η αγαπητή μας Ζουμπουλία από το σήριαλ «Στο παρά πέντε» και ο Νίκος Μουτσινάς στην αρχή δεν τις κατάλαβε.

Πιο συγκεκριμένα, ένα ερωτικό πρόβλημα κλήθηκε να λύσει στον αέρα της δημοφιλούς εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στο Σκάι ο Νίκος Μουτσινάς, την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 το μεσημέρι ωστόσο, με το που βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή η “κολλητούλα” φαινόταν ότι πρόκειται για φάρσα.

Τα όσα άκουγε ο Νίκος Μουτσινάς τον έφερναν σε απόγνωση καθώς άκουγε δύο ανθρώπους να του μιλάνε και δεν καταλάβαινε τι ακριβώς συμβαίνει. Το ότι ήταν φάρσα σίγουρα το είχε αντιληφθεί αλλά δεν μπορούσε να προσδιορίσει τα άτομα, όπως γράφει το zappit.gr. Τελικά, στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής αποδείχθηκε ότι βρίσκονταν η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight