Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Στέλιος Πέτσας πήγε με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη στα Προσφυγικά -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Στέλιος Πέτσας πήγε με τον Δήμαρχο Κώσ...

Παρών ήταν και ο βουλευτής Άγγελος Τσιγκρής - Το έργο ανάπλασης με το οποίο τα Προσφυγικά θα αλλάξουν όψη, θα είναι έτοιμο να παραδοθεί στους πολίτες το 2022

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας μίλησε ως γνωστόν στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο στο Regional Growth Conference στην Πάτρα και αναφέρθηκε στο σχέδιο για την μεταφορά αρμοδιοτήτων και πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση α΄και β΄ βαθμού. Ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε ότι το επόμενο δεκαήμερο θα ξεκινήσει η συζήτηση με τους θεσμικούς φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το νομοσχέδιο της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την μεταφορά των εσόδων του ΕΝΦΙΑ σε Δήμους και Περιφέρειες ενώ στόχος είναι, όπως υπογράμμισε ο Υπουργός, να γίνει μία συζήτηση χωρίς ταμπού και η αύξηση του ΚΑΠ - Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων σκοπεύει να φτάσει σε αύξηση της τάξης του 15% σε πρώτη φάση ανάλογα με τις δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας.

Την ίδια ώρα ο κ. Πέτσας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και μαζί και με τον βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρή είχαν την ευκαιρία να μεταβούν στην ιστορική συνοικία της Πάτρας, τα Προσφυγικά, στην πλ. Ελευθερίας. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του κ. Τσιγκρή, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας συζήτησαν με το δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για το έργο ανάπλασης της περιοχής των Προσφυγικών της Πάτρας, έργο που σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα έχει παραδοθεί στους δημότες το 2022.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις