Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το βραβείο κοινού του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες στον "Άνθρωπο του Θεού"

Το βραβείο κοινού του Φεστιβάλ Ελληνικού...

Στην ταινία που θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 26/8/2021 πρωταγωνιστεί ο Άρης Σερβετάλης

Δεύτερο Βραβείο Κοινού απέσπασε η πολυαναμενόμενη ταινία της Yelena Popovic "Ο Άνθρωπος του Θεού" που αφορά στον Άγιο Νεκτάριο, αυτή τη φορά στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια. Το νέο αυτό βραβείο επιβεβαιώνει, πριν την προγραμματισμένη έξοδο του φιλμ στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Αυγούστου 2021, πως η ταινία για το βίο του Αγίου Νεκταρίου ενθουσιάζει το κοινό όπου κι αν προβάλλεται.

Μετά το Βραβείο Κοινού που απέσπασε στο 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας η ταινία σε σκηνοθεσία της Yelena Popovic με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, ήταν υποψήφια στις κατηγορίες Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες, με το κοινό να επιβραβεύει όλους τους συντελεστές, ξεχωρίζοντάς την και απονέμοντάς της το Βραβείο Κοινού.

Στην ταινία τον πρωταγωνιστή Άρη Σερβετάλη πλαισιώνει ένα πολυπρόσωπο καστ που αποτελείται από τους διεθνούς φήμης ηθοποιούς Αλεξάντερ Πετρόφ  και Mickey Rourke και τους Έλληνες Χρήστο Λούλη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτα Τσακίρογλου, Γιάννη Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμο Καλετσάνο, Γιάννη Αναστασάκη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρο Μυλωνά, Μιχάλη Μητρούση, Μιχάλη Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα-Άννα Γκούγκουλη, Μάνο Γαβρά, Σαράντο Γεωγλερή και Παναγιώτη Μαρίνο.

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο πολυβραβευμένος Πολωνός μουσικοσυνθέτης Ζbigniew Preisner, με τη συμμετοχή της Αυστραλής μουσικού και τραγουδίστριας Lisa Gerrard και του αριστοτέχνη σολίστ στο κανονάκι Πάνου Δημητρακόπουλου.

Παραγωγή: Simeon Entertainment, View Master Films

Παραγωγή - σε συνεργασία με: Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος o Γραικός, Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Eurogroup Ltd.

Mε την υποστήριξη των:  Deep Dream, Ingenuity-FO, NP Ασφαλιστική, Ασφάλειαι Μινέττα, ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας)

Τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας έχει αναλάβει η Pinnacle Peak Pictures (Pure Flix/Quality Flix)

Την ταινία θα διανείμει από τις 26 Αυγούστου 2021 στους κινηματογράφους η Feelgood Entertainment. Αναμένουμε την ταινία και στην Πάτρα.  

Η φωτό από ταινία έχει credit: Μαριλένα Αναστασιάδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture