Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Ούζο Αέναον & Τσίπουρο Vantana, χαρίζουν απόλαυση... αλλά και διεθνείς διακρίσεις

Ούζο Αέναον & Τσίπουρο Vantana, χαρί...

Gold award στον διεθνή διαγωνισμό ποτών Franκfurt International Spirit Trophy 2021 & Silver award στον διεθνή διαγωνισμό ποτών London Spirits Competition 2021

Απολαμβάνοντας ένα ποτήρι Ούζο Αέναον Vantana ή ένα ποτηράκι τσίπουρο Vantana, γευόμαστε όχι μόνο την παράδοση 3 γενεών στη διαδικασία απόσταξης και την ποιοτικότερη επιλογή των πρώτων υλών τους, αλλά και τις διεθνείς διακρίσεις τους το 2021.

Το ΟΥΖΟ VANTANA AENAON κατέκτησε Gold award στον διεθνή διαγωνισμό ποτών Franκfurt International Spirit Trophy 2021, που γίνεται κάθε χρόνο στη Γερμανία. Ο διεθνής διαγωνισμός είναι από τους πιο αξιόπιστους και φημισμένους παγκοσμίως, αφού φέτος συμμετείχαν 3800 προϊόντα από 52 χώρες. Η διαδικασία αξιολόγησης γίνεται με τη μέθοδο της τυφλής δοκιμής, χωρίς να γνωρίζει δηλαδή ο κάθε κριτής την εταιρεία, τη συσκευασία, ή την ετικέτα για το κάθε ποτό που δοκιμάζει.

Το ΟΥΖΟ VANTANA AENAON 38% vol, παρασκευάζεται με γνήσιο απόσταγμα κυρίως γλυκάνισου, μάραθου, μαστίχας, αλλά και άλλων σπόρων και βοτάνων, βασιζόμενο στην παραδοσιακή συνταγή του Παναγιώτη Βαντάνα και την τεχνογνωσία των εγγονών του, Τζούδα Γιώργου και Παναγιώτη .

Το ΤΣΙΠΟΥΡΟ VANTANA έλαβε Silver award στο διεθνή διαγωνισμό ποτών London Spirits Competition 2021, που γίνεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο. Ο διεθνής διαγωνισμός είναι από τους κορυφαίους στο είδος του παγκοσμίως, αφού βραβεύει τα ποτά και αποστάγματα για την ποιότητα τους και τη συνολική απόλαυση και εμπειρία που προσφέρουν στον καταναλωτή. Η διαδικασία αξιολόγησης γίνεται από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου όπως αγοραστές ποτών, bartenders, mixologists, με τη μέθοδο της τυφλής δοκιμής. Ο ανταγωνισμός με χιλιάδες εξαιρετικά αποστάγματα από όλο τον κόσμο καθιστά το London Spirits Competition ένα πολυπόθητο βραβείο.

Το ΤΣΙΠΟΥΡΟ VANTANA 40% vol, είναι γνήσιο απόσταγμα στεμφύλων σταφυλιών από επιλεγμένες Ελληνικές ποικιλίες και την τεχνογνωσία της οικογένειας Τζούδα.

Και τα δύο μπορούμε να τα δοκιμάσουμε και να τα γευτούμε στα περισσότερα σημεία της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό, καθώς και να τα παραγγείλουμε από ηλεκτρονικά καταστήματα και e-shops.

Η παρουσία της Αποσταγματοποιίας–Ποτοποιίας Vantana, διαρκώς ενδυναμώνεται και συνεχίζει την παραγωγή υψηλής ποιότητας αποσταγμάτων και αλκοολούχων ποτών, και συνεχίζει να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές και γεύσεις στο τραπέζι μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life