Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποχώρησε από το survivor ο Τριαντάφυλλος - Με πόσα χρήματα φεύγει από το παιχνίδι

Αποχώρησε από το survivor ο Τριαντάφυλλο...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης από το "Survivor 4" ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αμφιλεγόμενους παίκτες στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η αποχώρηση του γνωστού τραγουδιστή αποτέλεσε τεράστια ανατροπή για το "Survivor 4", καθώς ο ίδιος υπήρξε υποψήφιος 11 φορές, κάτι που αποδείκνυε πως το τηλεοπτικό κοινό τον στήριζε και ήθελε να τον βλέπει στο παιχνίδι.

Βέβαια, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στο στόχαστρο των συμπαικτών του και των τηλεθεατών, καθώς πολύ συχνά δεν αγωνίζεται λόγω των τραυματισμών του, αν και απολαμβάνει τα έπαθλα της εκάστοτε ομάδας του.

 
Παρά το γεγονός, όμως, ότι ο τραγουδιστής δεν έχει μπει στον στίβο μάχης όσες φορές έχουν μπει όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, λαμβάνει ένα αστρονομικό ποσό κάθε βδομάδα από την παραγωγή του ριάλιτι για τη συμμετοχή του στο "Survivor 4".

Ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης, με απολαβές 6.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ έχει πάρει έξτρα μπόνους άλλες 5.000 ευρώ για την παράταση του ριάλιτι μέχρι τον Ιούλιο.

Μέχρι στιγμής, το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρώσει με βάση τα παραπάνω, είναι περίπου 143.000 ευρώ. Έτσι, μπορεί να μην έφτασε μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού, ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από κερδισμένος!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight