Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυκά Νερά: Η άρση του απορρήτου, το σκίτσο και οι κάμερες ασφαλείας

Γλυκά Νερά: Η άρση του απορρήτου, το σκί...

Τα στοιχεία που μελετούν οι ειδικοί

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Οι ειδικοί της ΕΛΑΣ έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους σε βίντεο με ένα ύποπτο όχημα, ένα σκίτσο ενός εκ των δραστών – το οποίο προέκυψε μετά από περιγραφή του συζύγου – αλλά και στοιχεία που φτάνουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Παράλληλα, συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων από το σπίτι αλλά και οι έρευνες για ίχνη DNA που πιθανώς να άφησαν οι δράστες στο σημείο της δολοφονίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο 32ος σύζυγος της Καρολάιν τόνισε ότι θα πρέπει να μιλήσει με την αστυνομία πριν προβεί σε δήλωση αναφορικά με το σκίτσο. «Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρεί την κόρη μου, κάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη», περιέγραψε ο σύζυγος της Καρολάιν. Παράλληλα, απαντώντας αναφορικά με τα δημοσιεύματα που αφήνουν ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα, τόνισε ότι δεν θέλει να τους δώσει σημασία. «Δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτός από την απώλεια της γυναίκας μου και την κόρη μου», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, έχει εντοπιστεί ένας μεγάλος αριθμός ενεργοποιημένων κινητών την επίμαχη ώρα από την κεραία εκπομπής της περιοχής και πλέον οι αστυνομικοί ξεκαθαρίζουν ποια από αυτά δεν «δικαιολογούν» την παρουσία των κατόχων τους στο οικοδομικό τετράγωνο, που βρίσκεται και το σπίτι του πιλότου. Ακόμα και στην περίπτωση που οι δράστες χρησιμοποίησαν «επιχειρησιακά» κινητά, ο εντοπισμός τους από τους αστυνομικούς θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της εξιχνίασης.


Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛΑΣ έχει επικεντρώσει την προσοχή της σε έναν κύκλο 30 με 40 υπόπτων. Επίσης, ερευνάται το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν κάποια εσωτερική πληροφόρηση αναφορικά με την οικονομική κατάσταση της οικογένειας ενώ η ΕΛΑΣ μελετά με μεγάλη προσοχή υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις