Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision: Τα έδωσε όλα επί σκηνής με το "Last Dance" η Στεφανία- ΒΙΝΤΕΟ

Eurovision: Τα έδωσε όλα επί σκηνής με τ...

Κέρδισε το χειροκρότημα η ελληνική συμμετοχή

Εντυπωσιακή και στο τελικό της Eurovision ήταν η εμφάνιση της Στεφανία Λυμπερακάκη με το "Last Dance" για την Ελλάδα. Η 18χρονη Στεφανία έκλεψε την παράσταση και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. 

Όλα πήγαν καλά, η νεαρή Ελληνολλανδέζα τραγουδίστρια ήταν άψογη φωνητικά και τώρα μπορεί να χαλαρώσει μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων... 

Το “Last Dance” είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού.

Η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του Φωκά Ευαγγελινού, αφηγείται ένα ταξίδι «που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας», μέσα από προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision, σε ζωντανή μετάδοση.

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της τραγουδίστριας, ενώ ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού και ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών (Νίκος Κουκάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου και Κώστας Παυλόπουλος).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight