Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

DUR Spring - Summer Collection ‘21 «Release»: Μια συλλογή που απελευθερώνει τον σύγχρονο άνδρα

DUR Spring - Summer Collection ‘21 «Rele...

Αντιπροσωπεύει το νέο ξεκίνημα ζωής που όλοι έχουμε ανάγκη και έχει τον εύζωνα πηγή έμπνευσης

Πώς ακριβώς ορίζεται η ελευθερία; Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να ελπίζεις, να δημιουργείς, να εκφράζεσαι χωρίς περιορισμούς; Ο φετινός εορτασμός των 200 ετών από την Απελευθέρωση της Ελλάδας το 1821, γίνεται αφορμή για σκέψη και έμπνευση. Η συγκυρία συνδέει την επέτειο της Εθνικής Γιορτής με τη λαχτάρα των σύγχρονων κοινωνιών να διώξουν τα «δεσμά» της πανδημίας και τους περιορισμούς που έχει φέρει στη ζωή μας. Κι αυτή η σύμπτωση προκαλεί συμβολισμούς που θα απολαύσεις ελεύθερα στη συλλογή της DUR για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021. Η “RELEASE” αντιπροσωπεύει όλους εκείνους που αναζητούν να δημιουργήσουν, να ντυθούν με κέφι, να φροντίσουν τη διάθεσή τους, να συναναστραφούν, να χαμογελάσουν φανερά, μα κυρίως να αναπνεύσουν ελεύθερα. Αντιπροσωπεύει το νέο ξεκίνημα ζωής που όλοι έχουμε ανάγκη.

Η άνεση που χαρακτηρίζει το ανδρικό brand, αυτή τη φορά συνδυάζεται με την ελεύθερη έκφραση και δίνει προτεραιότητα στο αίσθημα της χαράς, της αυθεντικής δημιουργικότητας και της αισιόδοξης διάθεσης.

Ο Εύζωνας ως πηγή έμπνευσης

Στη συλλογή “RELEASE” κατέχει ξεχωριστή θέση το λευκό πουκάμισο που τιμά με τον σχεδιασμό του τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση. Η μαλακή βαμβακερή και δροσερή ποπλίνα συμπληρώνεται από το σταθερό μπλε βαμβακερό cotton – twill, που τοποθετείται μονόπαντα και ενσωματώνεται στη ραφή του ώμου, ως μια σύγχρονη αναπαράσταση της φέρμελης – γιλέκου. Ενώ το κόκκινο ανεξίτηλο κολάρο, που ακολουθείται από φούντες μεταξοτυπίας στο ύφασμα κάνει τη δική του σαφή αναφορά στο φάριο - καπέλο του Εύζωνα σηματοδοτώντας τη χρονιά του εορτασμού της Απελευθέρωσης.

Η θάλασσα και η περιπέτεια αποτελούν ανδρικό στιλ

Eπειδή η ελευθερία πάντα θα έχει τα χρώματα της θάλασσας, το πουκάμισο με τις ρίγες  διαφορετικού φάρδους και αποχρώσεων σε καλεί να αποενοχοποιηθείς από τα στιλιστικά λάθη (δεν χωράνε τέτοιες σκέψεις στην ελευθερία) και να νιώσεις το κάλεσμα της θάλασσας, της νιότης και της χαράς. Την χαρά αυτή συμβολίζει εξάλλου, το σαφάρι πουκάμισο από βαμβακερή ποπλίνα, με μεταξοτυπία λιονταριού στην πλάτη. Η γοητεία κάθε άντρα βρίσκεται σε αυτό το ρούχο που χαρακτηρίζεται από άνεση, ενώ ταυτόχρονα ξυπνά διαφορετικούς χαρακτήρες του εαυτού σου. Ανάμεσά τους θα βρεις τον δικό σου ήρωα που ξέρει να ζει κάθε μέρα σαν μια διαφορετική περιπέτεια.

Σταθερή αξία, διαφορετικές αποχρώσεις

Η polo μπλούζα είναι για την DUR μια ιστορία που γράφεται κάθε φορά από την αρχή, για να κατακτήσει τον σύγχρονο άνδρα. Η Best Seller διακεκριμένη μπλούζα «DUR Polo Pique», πλεγμένη με φίνο βαμβάκι Pima, σε ζωηρή ανεξίτηλη βαφή 27 διαφορετικών χρωμάτων, με το άψογο στήσιμο στον γιακά και την απαλή αίσθηση αφής, συνδυάζει κομψότητα και άνεση.

Ο σύγχρονος άνδρας θέλει να πατάει γερά στα πόδια του

Στην κληρονομιά της DUR βρίσκεται η συνεργασία με τοπικούς υποδηματοποιούς της Αχαϊκής Πρωτεύουσας που με κορυφαία υλικά και πολύ μεράκι χειροτεχνούν και φέτος μια μοναδική κολεξιόν. Για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, το εικονικό «Βoat Shoe» συνοδεύει τη συλλογή. Ένα μοντέλο που αρχικά φορέθηκε από ναυτικούς λόγω της αντιολισθητικής του σόλας, αλλά καθιερώθηκε παγκοσμίως, ως το πιο αγαπημένο streetwear υπόδημα. Φτιαγμένο από soft Calf δέρμα και δερμάτινα κορδόνια, φοδραρισμένο εσωτερικά με ριγέ καμβά και πάτο δερμάτινο πιστοποιημένο με ISO, είναι ό,τι καλύτερο, για την υγεία του ποδιού, ενώ η ολόλευκη ελαστική σόλα του, ραμμένη στο παπούτσι, ενισχύει την ανθεκτικότητα του. Θα διαλέξεις (με δυσκολία) ανάμεσα σε τρεις μοναδικές αποχρώσεις, tabac, μπορντό-μπλε και λευκό-μπλε.

H DUR με τη συλλογή “RELEASE” για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021 προσφέρει προτάσεις για καθημερινές εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ, αλλά και για καλοκαιρινές βόλτες που χαρακτηρίζονται από άνεση και μοντέρνο σχεδιασμό. Η εταιρεία που από το 1960 διαγράφει τη δική της δυναμική και επιτυχημένη πορεία στον χώρο της μόδας θέτει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τον άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει μέσα από ένα casual και παράλληλα επιμελημένο ντύσιμο. Η σχέση του με την DUR είναι μια σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται εδώ και χρόνια. Με μοναδικά υφάσματα και με γνώμονα την πρωτοπορία, η εταιρεία προσφέρει ενδύματα που διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα κάθε άντρα. H DUR αριθμεί πλέον 30 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ενώ στο www.dur.gr, μπορείς να βρεις ό,τι αναζητάς από το αγαπημένο σου brand.

www.dur.gr

https://www.facebook.com/DurOfficial/

https://www.instagram.com/dur1960/

https://www.linkedin.com/company/dur-s-a-

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View