Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυκά Νερά: Ραγίζει καρδιές η τρυφερή εικόνα αστυνομικού με το μωρό της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Ραγίζει καρδιές η τρυφερή ει...

Συγκλονίζει το έγκλημα

Συγκλονίζει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας, με τις Αρχές να είναι επί ποδός, ώστε να συλληφθούν οι δράστες. Τραγικές στιγμές έζησε και το μωρό του ζευγαριού, που είναι μόλις 11 μηνών. Οι αστυνομικοί, που έφτασαν στο σπίτι, πήραν αμέσως στην αγκαλιά τους το μωρό, το οποίο στη συνέχεια παραδόθηκε στη γιαγιά του.

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέβασε, μάλιστα, μία τρυφερή εικόνα, την ώρα που αστυνομικός έχει στην αγκαλιά του το μωρό.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Ηταν ένα χαμογελαστό πλάσμα» - Τι λέει η διευθύντρια του σχολείου της 20χρονης

την εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV μίλησε η διευθύντρια του σχολείου στο οποίο πήγαινε η 20χρονη Καρολίνα που έχασε την ζωή της στα χέρια των αδίστακτων ληστών που μπήκαν στο σπίτι της άτυχης οικογένειας στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της Τρίτης. Η κυρία Μερόπη Μαχαιρίδου είπε πως η κοπέλα ήταν ένα συμπαθέστατο, δραστήριο και δυναμικό κορίτσι.


«Οι γονείς της Καρολίνας ζουν στην Αλόννησο. Η Καρολίνα γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο νησί. Γνώριζα πολύ καλά το παιδί, ο τόπος μας είναι μικρός. Επρόκειτο για ένα εξαιρετικό πλάσμα, ήταν πάντα χαμογελαστή, έξυπνη και με ήθος. Είχε πολλά όνειρα και ήταν ευτυχισμένη με τον σύζυγό της», σχολίασε.

«Το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο. Εφυγε από το νησί μόλις παντρεύτηκε γιατί η δουλειά του συζύγου της ήταν στην Αθήνα. Όσο ήταν στο νησί συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις, αγαπούσε την ζωή», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις