Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη 22χρονος για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή σοπράνο

Συνελήφθη 22χρονος για σεξουαλική επίθεσ...

Στην περιοχή της Νέας Σμύρνης

Ένας 22χρονος ο οποίος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ακολούθησε κοπέλα, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, και φέρεται ότι επιχείρησε να της επιτεθεί σεξουαλικά, συνελήφθη το απόγευμα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, ο 22χρονος την ακολούθησε την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της και προσπάθησε να μπει στην πολυκατοικία της, λίγο μετά την είσοδό της.Το πρόσωπο του 22χρονου καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και η Αστυνομία κατόρθωσε να τον ταυτοποιήσει μέσα σε λίγες ώρες και να τον συλλάβει με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο νεαρός που είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του πανεπιστήμιου του Πειραιά, είναι γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς εργάζεται σαν σερβιτόρος σε γνωστό καφέ – μπαρ της περιοχής. Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν έκαναν έρευνα στο σπίτι του, και μάλιστα εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα.

Οι εξελίξεις με το που «ανέβασε» η γυναίκα στο προφίλ της στο Facebook το βίντεο αλλά και την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία, ήταν ραγδαίες. Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. κινήθηκαν τάχιστα και κατάφεραν να αξιοποιήσουν σε χρόνο ρεκόρ κάθε πληροφορία που έφτασε στην κατοχή τους.

Η ΕΛΑΣ διερευνά τρεις ανάλογες καταγγελίες νεαρών γυναικών που διαμένουν στην ίδια περιοχή.

Ο 22χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις