Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ένας Πατρινός πίσω από την επιτυχία της Μαρίας Σάκκαρη- Αποκλειστική συνέντευξή τους

Ένας Πατρινός πίσω από την επιτυχία της ...

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος γυμνάζει την κορυφαία μας τενίστρια

Λίγοι γνωρίζουν πως πίσω από την επιτυχία της Μαρίας Σάκκαρη και την εξαιρετική έως σήμερα πορεία της στις κορυφές του επαγγελματικού τένις, κρύβεται ένα ολόκληρο επιτελείο.

Δεσπόζουσα θέση έχει ο γυμναστής της, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, παλιά δόξα του πατραϊκού στίβου, νυν καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής κορυφαίων αθλητών της χώρας.

Το «S» αποκαλύπτει μερικά από τα «μυστικά» τους!

Η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια, όταν η Σάκκαρη ήταν 14 ετών και ξεκινούσε σε πιο υψηλό επίπεδο την καριέρα της.

Η οικογένειά της είχε τη φιλοσοφία να εξελιχθεί η Μαρία και να είναι καλά γυμνασμένη, το γνώριζε καλά η -επίσης επαγγελματίας τενίστρια- μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου.

Έτσι ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ήδη στα «ντουζένια» του, πέντε χρόνια μετά τον θρίαμβο της (αθλήτριάς του) Φανής Χαλκιά στους Ολυμπιακούς το 2004.

Έτσι λοιπόν έγινε ο γυμναστής της, με την οποία συνεχίζουν μαζί καθημερινά, καμαρώνοντάς την -ήδη- στην πρώτη 20άδα του κόσμου!

H Μαρία Σάκκαρη και ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος μίλησαν αποκλειστικά στο περιοδικό Sports Voice, το 2ο τεύχος του οποίου νόλις κυκλοφόρησε και διανέμεται δωρεάν σε όλη την Πάτρα.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports