Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άνοιξε η πλατφόρμα για τους σαραντάρηδες αλλά με πολλά προβλήματα

Άνοιξε η πλατφόρμα για τους σαραντάρηδες...

Δυσκολεύονται να κλείσουν ραντεβού οι πολίτες

Μπορεί όντως να άρχισαν να στέλνονται μαζικά τα sms στους 40άρηδες που είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες υπάρχει ένα μεγάλο θέμα: Δεν υπάρχει επαρκής αριθμός ραντεβού για την πρώτη δόση. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν μπόρεσαν να κλείσουν κανένα ραντεβού, άλλοι αναφέρουν ότι κλείνουν το πρώτο ραντεβού αλλά δεν μπορούν να προχωρήσουν στο δεύτερο, ενώ ορισμένοι κατάφεραν τελικά, μετά από αρκετές προσπάθειες, να κλείσουν και τα δύο ραντεβού. 

Μπορεί ο Βασίλης Κικίλιας να δήλωσε νωρίτερα από το Υπουργείο Υγείας, ότι η πλατφόρμα για τα ραντεβού των σαραντάρηδων να ανοίγει νωρίτερα σήμερα Μεγάλη Τετάρτη για αντί για την Μεγάλη Πέμπτη όπως είχε οριστεί, ωστόσο από ότι φαίνεται το σύστημα δεν είναι έτοιμο... 

Όπως αποσαφηνίστηκε μετά την επίσημη ενημέρωση στους συντάκτες υγείας όλα ήταν έτοιμα  για τα μαζικά μηνύματα στους πρώτους σαραντάρηδες ( 40-44). Ωστόσο, δεν μπορεί κανένας να κλείσει ακόμα ραντεβού όπως και  διαπίστωσαν οι πρώτοι που επιχείρησαν να προγραμματίσουν το σωτήριο «τσίμπημά» τους. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες κάποιοι κατάφεραν να κλείσουν τον πρώτο αλλά δεν μπορούν να κλείσουν το δεύτερο. Όπως όλα δείχνουν υπάρχουν κάποια τεχνικά θέματα με την πλατφόρμα. 

Το μήνυμα που εστάλη σε όσους είναι γραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι προτεραιοποιηθήκατε για εμβολισμό. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας μέσω του emvolio.gov.gr ή μέσω του κοντινότερου ΚΕΠ ή φαρμακείου.

 

Με πληροφορίες από: dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις