Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 250 rapid tests στους οδηγούς ταξί

Πάτρα: 250 rapid tests στους οδηγούς ταξί

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Διενεργήθηκαν σήμερα Μ. Τρίτη δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τους οδηγούς των taxi στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Ευβοίας 250.

Πιο αναλυτικά, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων  taxi Πατρών και Περιχώρων «ο Αγ. Χριστόφορος» και τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ προχώρησαν στη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων σε όλα τα μέλη του Σωματείου,  με αφορμή το άνοιγμα του λιανεμπορίου και την αύξηση των δρομολογίων μεταφοράς πολιτών μέσα στην πόλη.

Η τήρηση των μέτρων προστασίας και ο  έλεγχος για τον εντοπισμό μη συμπτωματικών κρουσμάτων μεταξύ των επαγγελματιών κάθε κατηγορίας είναι απαραίτητα συστατικά για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου του νέου κορονοιού. Πολύ περισσότερο για τους επαγγελματίες οδηγούς taxi που καθημερινά συναναστρέφονται με αρκετά άτομα μέσα σε κλειστό χώρο όπως είναι το όχημά τους.

Στους δειγματοληπτικούς ελέγχους παραβρέθηκε και ο ίδιος ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη διαδικασία ελέγχου των επαγγελματιών οδηγών taxi. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος επιλήφθηκε άμεσα και  του  αιτήματος  του Σωματείου για τη διάθεση υγειονομικού υλικού προς τους οδηγούς, με αποτέλεσμα να προσφερθούν 3.000 γάντια,  3.000 μάσκες  και δύο κιβώτια με αντισηπτικά από την 6η ΥΠΕ. Τα υλικά παρέλαβε χθες ο πρόεδρος κος Σκέντζος ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Διοικητή για τη σημαντική συμβολή  του ίδιου και της 6ης ΥΠΕ στην προσπάθεια θωράκισης των μελών του Σωματείου κατά του νέου κορονοιού.

 

Τα τεστ διενεργήθηκαν με πρωτοβουλία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και τη συνεργασία του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις