Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Μη σοβαρό" το κόμμα Τράγκα- Νικολόπουλου- Τι απάντησε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε ερώτηση του thebest.gr

"Μη σοβαρό" το κόμμα Τράγκα- Ν...

Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

Την Πάτρα επισκέφθηκε σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Το πρόγραμμά του περιελάμβανε συναντήσεις  με εκπροσώπους επαγγελματιών και φορέων ενώ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου. Στη διάρκειά της κλήθηκε από το thebest.gr να σχολιάσει τη δημιουργία του νέου κόμματος υπό τον Γιώργο Τράγκα στο οποίο συμμετέχει και ο Νίκος Νικολόπουλος κι αν αυτό του προκαλεί ανησυχία για το ενδεχόμενο ν΄αντλήσουν ψήφους από την ίδια "δεξαμενή".

"Κάτι σοβαρό έχετε να με ρωτήσετε;" ήταν η απάντηση του κ. Βελόπουλου, ο οποίος μα αυτόν τον τρόπο άφησε να εννοηθεί ότι δεν θεωρεί υπολογίσιμο αντίπαλο το νεοϊδρυθέν κόμμα, το οποίο φιλοδοξεί να διεισδύσει στο κομμάτι των ψηφοφόρων που καλύπτει το κόμμα Βελόπουλου, ιδίως στην Αχαΐα, όπου έχουν αρχίσει ήδη οι προσεγγίσεις στελεχών.

Επιπρόσθετα άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας πως "είναι σύμπτωση το ότι υπάρχει Ελλάδα" ενώ καυτηρίασε τους τρόπους αξιοποίησης του ΕΣΠΑ. "Το βλέπω στη Βουλή. Είναι δυνατόν να είμαστε 300 βουλευτές και να πατάνε στη Βουλή 10-20 άτομα;". Σε άλλο σημείο είπε ότι "υπάρχουν βουλευτές που δεν πάτησαν ποτέ" και πρότεινε ΄στην Επιτροπή να μην πληρώνονται.

Δείτε βίντεο με απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις