Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ντόρα Μπακογιάννη: Μετά το "ξύλο" που έχω φάει…για Πάσχα στο χωριό θα κάνω ότι μου πει ο Μητσοτάκης

Ντόρα Μπακογιάννη: Μετά το "ξύλο&qu...

ΔΕΙΤΕ τι είπε

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε προ ημερών η δήλωσή της σε εκπομπή του Σκάι ότι "δεν θα την κρατήσει τίποτα από το να μην πάει στην Κρήτη", δήλωση που ερμηνεύθηκε από ορισμένους σαν δήλωση ότι για εκείνη δεν ισχύουν οι κανόνες που επιβάλει για τις μετακινήσεις η κυβέρνηση στους πολίτες, η Ντόρα Μπακογιάννη- πάλι με χιούμορ- έκανε νέα δήλωση για το Πάσχα. Όπως είπε θα "περιμένει εντολή πρωθυπουργού για το πού θα κάνει Πάσχα"…

Η στάση της πρώην υπουργού Εξωτερικών άλλαξε και αυτό οφείλεται στο "ξύλο" που έφαγε, όπως η ίδια υποστήριξε. Δηλαδή για τις αντιδράσεις στα social media. Για την ακρίβεια ερωτηθείσα η Ντόρα Μπακογιάννη για το αν θα πάει η ίδια στην Κρήτη το Πάσχα, σχολίασε πως θα το κάνει εφόσον επιτραπούν οι μετακινήσεις, αλλιώς θα μείνει σπίτι της.

"Μετά το ξύλο που έχω φάει θα κάνω ότι μου πει ο Κ. Μητσοτάκης" είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη προσθέτοντας… "κάθε κατεργάρης στον πάγκο του".

Μετά από το ξύλο που έχω φάει επειδή τόλμησα να πω ότι θα πάω στην Κρήτη και επειδή φαίνεται ότι τα αστεία δεν περνάνε στην τηλεόραση, θα σας πω ότι αν ο Πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις για να πάρω τα αδέλφια και τα παιδιά μου μαζί, θα πάω. Αν δεν το επιτρέψει, θα μείνω εδώ και θα πω και ένα τραγούδι. Τι να κάνω παιδιά, μετά από αυτή την αντίδραση που βρήκα τίποτα. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις