Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα οι αποφάσεις για το λιανεμπόριο της Αχαϊας - Θα ανοίξουν από Δευτέρα;

Σήμερα οι αποφάσεις για το λιανεμπόριο τ...

Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή των ειδικών

Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών αναμένεται να επανεξεταστεί το ενδεχόμενο άρσης της αναστολής και επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου στην Αχαϊα, τη Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη, τις τρεις περιοχές για τις οποίες στις αρχές της εβδομάδας αποφασίστηκε να μην ανοίξουν τα καταστήματα παρά την επανέναρξη των δραστηριοτήτων στην υπόλοιπη χώρα, λόγω του επιβαρυμένου φορτίου κορωνοϊού.

Οι έμποροι της Πάτρας περιμένουν με αγωνία τις οριστικές αποφάσεις, που αναμενεται να ανακοινωθούν το απόγευμα, μαζί με την προγραμματισμένη ενημέρωση από το υπουργείο υγείας και την πολιτική προστασία.

Υπενθυμίζεται οτι είχαν αντιδράσει έντονα από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, οπότε και ανακοινώθηκε η εξαίρεση της Αχαϊας από την πρώτη φάση ανοίγματος του λιανεμπορίου.

Την Δευτέρα πολλά καταστήματα στο κέντρο της Πάτρας άνοιξαν από τους ιδιοκτήτες τους χωρίς να εξυπηρετούν πελάτες παρά έχοντας αναρτήσει κηδειόχαρτα για το θάνατο του εμπορίου στην περιοχή εξαιτίας του πολύμηνου κλεισίματος.

Την Τετάρτη μάλιστα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Γεωργίου και έχουν ήδη προειδοποιήσει οτι στην περίπτωση που δεν δοθεί το πράσινο φως για να ανοίξουν την Δευτέρα, θα προχωρήσουν σε κινητοποίηση στο Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκοντας να συναντήσουν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις