Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Εξ αποστάσεως σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Εξ αποστάσεως σπουδές προσαρμοσμένες στι...

Αιτήσεις εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 έως τις 25 Μαΐου 2021

Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης: Προγράμματα Σπουδών διαχρονικά, επίκαιρα που προφέρουν ευκαιρίες για  πολλαπλές επαγγελματικές επιλογές

Οι Αστυνομικές Σπουδές αναβαθμίζουν τις γνώσεις και τις ικανότητες των αποφοίτων της Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου και προσφέρουν ευκαιρίες για συνέχιση της σταδιοδρομίας τους. Η Διοίκηση Επιχειρήσεων, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, είναι ένας ‘κλασικός’, δημοφιλής και παγκοσμίως αναγνωρισμένος κλάδος σπουδών που σχετίζεται με κάθε τομέα της σύγχρονης ανθρώπινης κοινωνίας. Ο χώρος των Οικονομικών σπουδών συνδυάζει τις θετικές επιστήμες (μαθηματικά) και τις κοινωνικές επιστήμες με ευκαιρίες απασχόλησης και εφαρμογές σε πολλούς τομείς (π.χ. επιχειρήσεις, διεθνείς σχέσεις, εκπαίδευση, υγεία κ.λπ.). Το Δίκαιο και ο χώρος της Δικαιοσύνης υπό το πρίσμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαπνέει ολοένα και περισσότερο το δίκαιο των κρατών μελών, προσφέροντας  πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Η Διοίκηση Μονάδων Υγείας παρέχει εξιδεικευμένες γνώσεις διοίκησης στον νευραλγικό και ευαίσθητο χώρο της υγείας. Η Διοίκηση Έργου (Project Management)συνδυάζει γνώσεις και πρακτικές διοίκησης, ποιότητας και τεχνολογίας γεγονός που την καθιστά απαραίτητη σε πολλούς επιχειρηματικούς κλάδους. Οι Επιστήμες της Αγωγής προσφέρουν σημαντικό θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο στους επαγγελματίες της εκπαίδευσης. Μια  καριέρα ως στέλεχος στον τραπεζικό ή χρηματοπιστωτικό χώρο, όπου οι αλλαγές είναι συνεχόμενες και ραγδαίες, υποστηρίζεται κατάλληλα με σπουδές χρηματοοικονομικής ή διαχείρισης κινδύνων.

Στο ΑΠΚΥ μπορείς να επιλέξεις ένα από τα παρακάτω προγράμματα σπουδών ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις επιδιώξεις σου:

Προπτυχιακό επίπεδο

  • Αστυνομικές Σπουδές (για τους αποφοίτους της Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου)
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Οικονομικά (με 3 κατευθύνσεις ειδίκευσης)

Μεταπτυχιακό επίπεδο

  • Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (με 2 κατευθύνσεις ειδίκευσης)
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στην ελληνική ή ΜΒΑ στην αγγλική γλώσσα
  • Διοίκηση Μονάδων Υγείας
  • Διοίκηση,Τεχνολογία και Ποιότητα
  • Επιστήμες της Αγωγής ( με 5 κατευθύνσεις ειδίκευσης)
  • Τραπεζική και Χρηματοοικονομική
  • Enterprise Risk Management

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Με σημαντική εξειδίκευση και τεχνογνωσία δεκαπενταετίας, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο της χώρας που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Παρέχει την πολύτιμη ευκαιρία σε όλους όσοι το επιθυμούν να σπουδάσουν από τον προσωπικό τους χώρο και στον δικό τους χρόνο και να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών με προσιτά δίδακτρα, με ευέλικτη οικονομική πολιτική και με τη χορήγηση αριθμού υποτροφιών. Η εκπαιδευτική διαδικασία υποστηρίζεται από Υπερσύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης, εφαρμογές και εργαλεία με χρυσά βραβεία στα Cyprus Education Leaders Awards 2019 & 2020.Φυσική παρουσία απαιτείται μόνο στην τελική εξέταση των Θεματικών Ενοτήτων. Εξεταστικά κέντρα οργανώνονται στην Κύπρο και στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη) και, υπό προϋποθέσεις, σε τρίτες χώρες.

Προγράμματα Σπουδών και Διά Βίου Μάθησης σε εύρος επιστημονικών πεδίων

Το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 οι τρεις Σχολές του ΑΠΚΥ (Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών, Θετικών & Εφαρμοσμένων Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης)προσφέρουν 4 προπτυχιακά, 21 μεταπτυχιακά και 17 κατευθύνσεις σε διδακτορικά προγράμματα σπουδών. Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, όλα τα Προγράμματα Σπουδών αναγνωρίζονται με βάση τις διαδικασίες του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

 

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα,  την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy.

Αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 γίνονται δεκτές έως τις 25 Μαΐου 2021, μόνο μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου, https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

 

Info 

www.ouc.ac.cy

Tηλ: (357) 22 411600

Email: [email protected] | [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά