Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένταση στην Κάτω Αχαϊα όταν η αστυνομία πήγε να «διαλύσει» πάρτι σε σπίτι - Χτύπησαν αστυνομικό

Ένταση στην Κάτω Αχαϊα όταν η αστυνομία ...

Στις 4 τα ξημερώματα

Ένταση προκλήθηκε στις 4 περίπου τα ξημερώματα,  όταν αστυνομικοί στην Κάτω Αχαϊα δέχθηκαν κλήση για να ελέγξουν περιστατικό διασκέδασης σε σπίτι. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στο σπίτι γινόταν πάρτυ με 18 άτομα. Μόλις έφθασαν στο σημείο οι διοργανωτές πειθάρχησαν αλλά όταν ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να τους ακολουθήσει στο τμήμα δημιουργήθηκε ένταση και μάλιστα ένας αστυνομικός γρονθοκοπηθηκε στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί για να ηρεμήσουν τα πνεύματα έφυγαν από το σημείο και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του διοργανωτή και των παρευρισκόμενων οι οποίοι θα κληθούν στο τμήμα για τα περαιτέρω.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, πραγματοποίησαν σήμερα τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, έλεγχο, σε οικία, όπου διεξαγόταν εκδήλωση (γιορτή), με την παρουσία τουλάχιστον (18) ατόμων, παραβιάζοντας τα μέτρα απαγόρευσης για την πρόληψη ασθενειών.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, ο διοργανωτής απείλησε και εξύβρισε τους αστυνομικούς, ενώ προκάλεσε σωματική βλάβη στον έναν αστυνομικό, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν διοικητικό πρόστιμο ύψους (3.000) ευρώ στον διοργανωτή της εκδήλωσης, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, καθώς και δυο διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 600 ευρώ σε δυο συμμετέχοντες, που βρίσκονταν στο χώρο για άσκοπη μετακίνηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις