Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι πανέμορφες... κυρίες των Πατρών - Τετράποδες πρωταγωνίστριες της πόλης

Οι πανέμορφες... κυρίες των Πατρών - Τετ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Κάποιες γάτες είναι αρκετά τυχερές. Ακόμα και από διερχόμενους δέχονται χάδια. H συγκεκριμένη, κατάμαυρη, δεν είχε κανένα πρόβλημα να «κάτσει» σε φιλόζωη περαστική που την χάιδεψε αρκετά, παρά τον φράκτη που τους χώριζε.

Καβάλησαν τη μηχανή και φύγανε! Ούτε κράνος ούτε τίποτα. Γατοπαραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στην Πάτρα!

Μαύρος, μαλλιαρός, ναζιάρης, ένας συνηθισμένος δηλαδή γάτος που λιάζεται έχοντας όμως και την ασφάλεια που προσφέρει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Στιγμές της γατογειτονιάς στην οδό Θεμιστοκλέους.

 

Ιδανικό μέρος για λίγη ξεκούραση. Το Ι.Χ. προσφέρει ασφάλεια στον πανέμορφο γάτο, ενώ η άσφαλτος προσφέρει την ζεστασιά που χρειάζεται. Άλλο που δεν θέλει ο λεβέντης της φωτογραφίας, ένα μεσημέρι στον Ψαθόπυργο.

Ήρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου! Φιλόζωοι συμπολίτες, κάπου στην οδό Σμύρνης έχουν να προσφέρουν λίγο νερό και φαγητό στις γάτες της γειτονιάς! Κι ας είναι και μαυρόγατες! Δεν φέρνουν γρουσουζιά, τύχη φέρνουν!

Περιμένει, αυτό που καταλάβατε! Κάποιος γείτονας να γεμίσει το μπολ της με φαγητό. Μία τυχερή γατούλα «φυλάει τσίλιες» σε μια ήσυχη γειτονιά, με αυλίτσες, στους «Πέντε δρόμους».

Κατάμαυρος όσο δεν παίρνει άλλο ο γατούλης της φωτογραφίας, αποφάσισε να ζεσταθεί ένα απομεσήμερο, που αλλού; μα πάνω στον «ουρανό» ενός αυτοκινήτου, ότι πιο ζεστό μπορεί να βρει στη μέση του δρόμου. Χώρια, πως, σαν κουτσομπόλης, είχε θέα αφ’ υψηλού σε όλα όσα γίνονταν στη γειτονιά, εκεί ψηλά στην Μανιακίου.

Ένα από τα πιο μυστήρια με τις γάτες ή τα πλέον άξια θαυμασμού, είναι το πως καταφέρνουν να διατηρούν πάλλευκη τη «γούνα» τους, αν και όλη μέρα είναι στους δρόμους. Η συγκεκριμένη στο Σκγιοπούλειο τα καταφέρνει μια χαρά!

Ισως 2-3 εκατοστά να έχει πλάτος το σίδερο στο μπαλκόνι (στην οδό Βαλτετσίου), είναι όμως αρκετό προκειμένου να μπορέσει η γατούλα να απολαύσει τον ήλιο της!

 

 

Στην Καραϊσκάκη πετύχαμε τη συγκεκριμένη μηχανή σταθμευμένη, πλην όμως ήταν υπό επιτήρηση. Γάτος ή γάτα της γειτονιάς έκρινε σκόπιμο να «φυλάττει Θερμοπύλες» μέχρις ότου εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης. Γάτες (λατρεμένες)…

Κρύο έκανε, πεντακάθαρο ήταν το καπό της αυτοκινήτου, ζεστό κι από την αντανάκλαση του ήλιου, θέα προσέφερε, τι καλύτερο μέρος για να χαλαρώσει ο μαυρόγατος; Λατρεμένες cats στην οδό Ευμήλου

Γάτα που «εκλιπαρεί» μπροστά σε μαγαζί, το οποίο είναι ιχθυοπωλείο. Πόσο πια να αντέξει η έρμη την μυρωδιά από φρέσκο ψαράκι; Ιστορίες πείνας και λαιμαργίας στην οδό Καρατζά

Τυχερός, αν η γάτα είχε όρεξη και κυλιόταν στην οροφή, ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. καθώς θα το βρήκε ξεσκονισμένο και πεντακάθαρο. Σε κάθε περίπτωση, τυχερή η γάτα που έχει το δικό της μέρος να ξεκουράζεται, να εποπτεύει τις κινήσεις στην περιοχή και να μην ενοχλείται με τίποτα. Γατο-ιστορίες στην οδό Ευμήλου!

Γάτα εντός καταστήματος κάπου στην οδό Ζαΐμη. Ανάγωγη γάτα διότι κοιμάται και πάνω στα τραπέζια. Διπλά ανάγωγη γάτα διότι μας γύρισε τα οπίσθια και δεν μας χάρισε ένα καλύτερο πλάνο. Και ολίγον τι «εύσωμη» γάτα, διότι δεν χωράει με άνεση, την πιέζει η βιτρίνα. Σε κάθε περίπτωση ευτυχισμένη γάτα!

Ιχθυοπωλείο στην οδό Ρήγα Φεραίου. Προκαλεί το ενδιαφέρον των συμπολιτών που θέλουν να φάνε φρέσκο ψαράκι. Δεν είναι όμως μόνο οι συμπολίτες που προσελκύονται από τη θέα. Η εν λόγω …συμπολίτισσα, ασπρόμαυρη, υπέροχη γάτα, κάνει τα δικά της σχέδια για το μεσημεριανό της. Έστω κι αν σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο ιδιοκτήτης! Λογικά, δεν θα έφυγε νηστική εκείνο το μεσημέρι!

Εχουν την ασφάλεια πως κανένας σκύλος δεν πρόκειται να τις ενοχλήσει. Ο χώρος τους είναι περιφραγμένος, είναι μεγάλος και τον χαίρονται αυτές και άλλες γάτες της γειτονιάς (Γεροκωστοπούλου και Υψηλάντου). Το οικόπεδο λοιπόν απέκτησε νέους προσωρινούς ενοίκους. Οι προηγούμενοι «ξεσπιτώθηκαν» καθώς το σπίτι τους, όπως και πολλά άλλα, έπρεπε να γκρεμιστεί για να αναδειχθεί το περίφημο ρωμαϊκό αμφιθέατρο της Πάτρας. Μόνο που μέχρι να γίνει αυτό, θα έχουν περάσει από τη ζωή δεκάδες χιλιάδες γάτες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight