Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Μπογδάνος: "Κόλλησα κορωνοϊό από την αγάπη του κόσμου"

Κ. Μπογδάνος: "Κόλλησα κορωνοϊό από...

Τον κόλλησε άτομο που έτρεξε πάνω του επιθετικά για να τον αγκαλιάσει.

Την περασμένη Παρασκευή, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και πως παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του, παρουσιάζοντας ήπια συμπτώματα.

Σήμερα, Δευτέρα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο κόλλησε, αποδίδοντας την αρνητική αυτή εξέλιξη στην... έξαρση αγάπης του κόσμου και συγκεκριμένα σε ένα μεμονωμένο περιστατικό κατά το οποίο, ένας άνθρωπος έτρεξε κατά πάνω του για να τον αγκαλιάσει.

"Τρίτη κόλλησα, Παρασκευή το ανακοίνωσα. Δεν έχω κολλήσει κανέναν. Εγώ κόλλησα όταν ένας άνθρωπος ήρθε πάνω μου επιθετικά να με αγκαλιάσει και να με ασπαστεί. Ήταν μία κατάσταση από αυτές που δύσκολα τις ελέγχεις", είπε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή "Αταίριαστοι", για να προσθέσει: "Η αγάπη του κόσμου κ. Κούτρα...".

Εν συνεχεία, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε ότι ο άνθρωπος που τον αγκάλιασε για "να μου δείξει την αγάπη του, φαίνεται ότι δεν είχε πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση του κορωνοϊού", με αποτέλεσμα να νοσήσει και ο ίδιος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις