Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξέσπασε σε κλάματα οn air η Μαρίνα Πατούλη- Περνάω βία σιωπής- ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασε σε κλάματα οn air η Μαρίνα Πατού...

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Μαρίνα Πατούλη που μίλησε με λυγμούς στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την κρίση που περνά στον γάμο της.

 Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Μαρίνα Πατούλη η οποία ξέσπασε σε κλάματα στον τηλεοπτικό αέρα.Μίλησε με λυγμούς στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την κρίση που περνά στον γάμο της.Όπως ανέφερε η ίδια περνά «τη βία της σιωπής». Σύμφωνα με τη Μαρίνα Πατούλη, ο σύζυγός της και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έχει εξαφανιστεί από το σπίτι και δεν επικοινωνεί μαζί της, ούτε για τα θέματα του γιου τους Αλέξανδρου, ο οποίος τον χρειάζεται.

«Καμιά γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω», είπε κλαίγοντας η Μαρίνα Πατούλη στην Κατερίνα Καινούργιου και ανέφερε: «Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχουμε καμία άλλη επικοινωνία παρά της απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει τους τελευταίους 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμη και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι. Απλώς εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight