Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις

Κριός

Με αποφασιστικότητα θα επιμονή θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να ωθήσετε την καριέρα σας στην ανοδική πορεία που δικαιούστε. Έχετε μεγάλες προσδοκίες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, η πραγματικότητα ωστόσο θα έρθει να σας προσγειώσει απότομα. Και κάποια πρόσθετα έσοδα που μπορεί να προκύψουν δεν θα είναι άξια λόγου…

Ταύρος

Κάποιες αναφορές στο παρελθόν ή αναμνήσεις από το παρελθόν σας μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση σήμερα και να σας αποσπάσουν την προσοχή από την δύσκολη τρέχουσα πραγματικότητα. Ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή το απόγευμα, γιατί κάποια πράγματα θα πρέπει να ρυθμιστούν άμεσα. Η κοινωνική ζωή μπορεί να περιμένει…

Δίδυμοι

Σήμερα θα πρέπει να επιβληθείτε στα συναισθήματά σας και να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στην εργασία σας. Ακόμη και όταν πρόκειται για την προσωπική σας σχέσεις, θα πρέπει να ακολουθήσετε την άμεση και ανοιχτή προσέγγιση.  Αν ασχολείστε με την έρευνα σε κάποιον επιστημονικό τομέα, την μηχανολογία ή τα ηλεκτρονικά, μπορεί να καταλήξει σε μια αντισυμβατικό ιδέα σήμερα, που θα έχει μια μικρή γεύση ιδιοφυΐας ή τρέλας…

Καρκίνος

Η μέρα είναι από πλανητικής άποψης είναι θετική για σένα αν είσαι single και έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό τα πάνω σου, μην επαναπαύεσαι όμως, γιατί η σιγουριά είναι ο χειρότερος εχθρός σου. Είναι επίσης μια καλή μέρα να προσαρμόσεις την διατροφή σου σε πιο υγιεινή βάση και να εντάξεις την άσκηση στο πρόγραμμα σου. Αν και απολαμβάνεις μια καλή υγεία, ποτέ δεν είναι άκαιρο να κάνεις διορθωτικές κινήσεις.

Λέων

Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή! Η σωστή διαχείριση των εξόδων σας θα σας βοηθήσει στο μέλλον. Ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, καλά θα κάνετε να τα φροντίσετε. Μην οδηγείτε βιαστικά και απερίσκεπτα.

Παρθένος

Με την σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων η ψυχή σας δεν βολεύεται με τις «λογικές» επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Αν αλλάξετε τώρα, θα μεταμορφωθείτε σε κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο ... Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

Ζυγός

Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Είναι μια καλή μέρα για να λύσετε εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μέρας.

Σκορπιός

Έχετε διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεστε ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σας με έναν μαγικό τρόπο. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεστε για να αντλήσετε δύναμη και να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο… Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Δεν είναι κακό, ειδικά εάν ανανεωθείτε ψυχικά. Αποφύγετε την συνεργασία με αναξιόπιστους και αφερέγγυους ανθρώπους, ειδικά σήμερα, γιατί ή θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε ανωτέρους ή θα μπείτε σε περιπέτειες χωρίς τέλος.

Αιγόκερως

Θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και οι κινήσεις σας αποσκοπούν σ΄ αυτό. Στην παρούσα φάση όμως η συγκεκριμένη δουλειά δεν μπορεί να σας παρέχει όσα ονειρεύεστε. Ίσως θα χρειαστεί να αλλάξετε επαγγελματική πορεία. Χωρίς ένα όραμα στην ζωή, η επιτυχία δεν μπορεί να έρθει. Οραματιστείτε το μέλλον σας και καταστρώστε τις στρατηγικές που είναι απαραίτητες για την επιτυχία του.

Υδροχόος

Είστε λίγο μπερδεμένοι και έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθήσετε να μην βραχυκυκλώσετε σε ατέρμονες σκέψεις, για να δείτε καθαρά μπροστά σας. Θα απασχοληθείτε αρκετά με την επίλυση ενός μυστήριου στον χώρο της δουλειάς ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι κάτι όμως που θα μπορέσετε, αν και δύσκολα, να το ξεκαθαρίσετε.

Ιχθείς

Τον τελευταίο καιρό φορτίζεστε πολύ με τα επαγγελματικά σας και δεν δίνετε την πρέπουσα προσοχή στον οργανισμό σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε εμμονές με την υγεία σας. Παρόλα αυτά εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για κάθε ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being