Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αναβάλλεται η ανακοινωθείσα κηδεία του 52χρονου ιερέα Γεώργιου Γιαννακόπουλου

Πάτρα: Αναβάλλεται η ανακοινωθείσα κηδεί...

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

ΝΕΟΤΕΡΟ Αναβάλλεται σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το γραφείο Τελετών η κηδεία του 52χρονου ιερέα Γεώργιου Γιαννακόπουλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου η οποία εστάλη, η κηδεία θα γινόταν αύριο Σάββατο στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας και η ταφή στο Νεκροταφείο Συχαινών. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Γραφείο η αναβολή οφείλεται σε οικογενειακούς λόγους.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 52 του χρόνια ο ιερέας Γεώργιος Γιαννακόπουλος. Ο εκλιπών ήταν πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πατρών και λειτουργούσε και στην Καμενίτσα Αλισσού.

Ο εκλιπών είχε δύο παιδιά την Ελένη και τον Αθανάσιο, ενώ και ο πατέρας του που εδώ και καιρό έχει αποδημήσει, ήταν ιερέας στον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του επήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 20 Μαρτίου από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Συχαινών.

 

πρωτη ενημέρωση 13.39

Ο π. Γε­ώρ­γιος Γιαν­να­κό­που­λος, γιος των μα­κα­ρι­στών, ιε­ρέ­α π. Α­θα­να­σί­ου Γιαν­να­κό­που­λου και της πρε­σβυ­τέ­ρας Ε­λέ­νης, το γέ­νος Φρα­γκο­πα­να­γιώ­τη, γεν­νή­θη­κε στην Πά­τρα στις 13 Νο­εμ­βρί­ου 1967. Α­πο­φοί­τη­σε α­πό το Εκ­κλη­σια­στι­κό Λύ­κειο Πα­τρών το 1986 και το 1991 ει­σή­χθη στην Θε­ο­λο­γι­κή Σχο­λή Θεσ­σα­λο­νί­κης. 

Στις 26 Αυ­γού­στου 1990 νυμ­φεύ­θη­κε την Πα­να­γιώ­τα Τσι­γά­ρα, α­πό­φοι­το Θε­ο­λο­γί­ας Πα­νε­πι­στη­μί­ου Α­θη­νών, με την ο­ποί­α α­πέ­κτη­σαν δύ­ο τέ­κνα, τον Α­θα­νά­σιο και την Ε­λέ­νη. Ε­χει­ρο­το­νή­θη διά­κο­νος ε­πί α­ει­μνή­στου κυ­ρού Νι­κο­δή­μου στον ιε­ρό να­ό Α­γί­ας Φω­τει­νής Πα­τρών στις 18 Νο­εμ­βρί­ου 1990 και α­νέ­λα­βε κα­θή­κο­ντα στον ιε­ρό να­ό Πα­ντα­νάσ­σης Πα­τρών. 

Στις 15 Σε­πτεμ­βρί­ου 1996 έ­λα­βε τον 2ο βαθ­μό ιε­ρω­σύ­νης στον ιε­ρό να­ό α­γί­ας Φω­τει­νής Πα­τρών και διο­ρί­στη­κε στον ιε­ρό να­ό Α­γί­ου Γε­ωρ­γί­ου Ι­τε­ών. Στις 5 Μα­ΐ­ου 2002 έ­λα­βε το οφ­φί­κιο του Οι­κο­νό­μου στον ιε­ρό να­ό α­γί­ας Ει­ρή­νης Ρη­γα­νο­κά­μπου και στις 23 Ιου­λί­ου 2002 διο­ρί­στη­κε στον ιε­ρό να­ό Α­γί­ας Τριά­δος Πα­τρών σε α­ντι­κα­τά­στα­ση του αι­δε­σιμ. π. Βα­σι­λεί­ου Φε­λού­κα. 

Στις 5 Φε­βρουα­ρί­ου 2014 κα­τό­πιν ε­ντο­λής του Μη­τρο­πο­λί­του κ.κ. Χρυ­σο­στό­μου α­νέ­λα­βε με πνεύ­μα ιε­ρής δια­κο­νί­ας τις λει­τουρ­γι­κές και διοι­κη­τι­κές και λοι­πές α­νά­γκες της ε­νο­ρί­ας του Α­γί­ου Λου­κά Κα­με­νί­τσας της Δύ­μης. 

Τέ­λος, α­πό το 1997 δια­κο­νούσε λει­τουρ­γι­κά τον ιε­ρό να­ό Πα­να­γί­α Βο­ή­θεια του Πα­νε­πι­στη­μια­κού Νο­σο­κο­μεί­ου Ρί­ου Πα­τρών. Συ­νά­μα, α­πό το έ­τος 2009 δια­τε­λούσε μέ­λος της Α­ντιαι­ρε­τι­κής Ο­μά­δος της Ιε­ράς Μη­τρο­πό­λε­ως Πα­τρών και α­πό το 2004 ήταν πρό­ε­δρος του Φι­λό­πτω­χου Τα­μεί­ου Α­γί­ας Τριά­δος Πα­τρών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις