Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συναντήσεις του πρύτανη με δημάρχους και βουλευτές της Δυτ. Ελλάδας

Πάτρα: Συναντήσεις του πρύτανη με δημάρχ...

Αντικείμενο το Στρατηγικό Σχεδιασμό του Ακαδημαϊκού Χάρτη του Πανεπιστημίου Πατρών

Διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποίησε σήμερα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Μπούρας, αρχικά με τον Δήμαρχο Αιγίου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο και στη συνέχεια με Βουλευτές, Δημάρχους από την Ηλεία και εκπροσώπους από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αντικείμενο των συναντήσεων η έκφραση των θέσεων των αιρετών των συγκεκριμένων περιφερειών, σχετικά με το Στρατηγικό Σχεδιασμό του Ακαδημαϊκού Χάρτη του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικότερα για τα Τμήματα που εδρεύουν στην περιοχή τους και εμπίπτουν στην γενικότερη Αναδιοργάνωση των Τμημάτων, στο πλαίσιο του νέου Ακαδημαϊκού Χάρτη Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος όπου κατατέθηκαν απόψεις και ενστάσεις των αιρετών για την μετακίνηση των Τμημάτων από την έδρα τους, όπως προβλέπει ο Σχεδιασμός του Ακαδημαϊκού Χάρτη του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ παράλληλα, αναπτύχθηκαν οι θέσεις της Πρυτανικής Αρχής για τους Ακαδημαϊκούς λόγους οι οποίοι επιβάλλουν τις μετακινήσεις και θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη ενός βιώσιμου και διεθνώς αναγνωρίσιμου Πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις