Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις

Κριός

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε διπλωματικά. Προσοχή στο πορτοφόλι σας! Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης για προβολή μέσα από την σπατάλη χρημάτων. Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας, μπορεί να σας πικράνουν σήμερα.

Ταύρος

Οι εξελίξεις στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι θετικές και τα πρώτα απτά αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς δεν θα αργήσουν να φανούν. Κάτι σημαντικό που είχατε αναλάβει στον εργασιακό τομέα κοντεύει να ολοκληρωθεί. Διατηρείστε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σε αρμονικό επίπεδο για να μην σας βγάλουν άλλου είδους προβλήματα από την πορεία σας.

Δίδυμοι

Αποφύγετε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, καθώς και τα ρίσκα που κρύβουν οι «ευκαιρίες» που υπόσχονται ένα γρήγορο και μεγάλο κέρδος. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξει κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία σε μια οικιακή συσκευή που θα σας εκνευρίσει.  Προς το τέλος όμως της ημέρας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ειδικά οι αδέσμευτοι, πιθανότατα στο Διαδίκτυο.

Καρκίνος

Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να σας προβληματίζει σήμερα ή να σας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεστε απόλυτα στην σχέση αυτή. Θα πρέπει να βρείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κρατάει στάσιμους και να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό της ζωής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής.

Λέων

Αρκετά απαιτητική αναμένεται να είναι η μέρα σας, που πολλοί μεταξύ σας θα θέλατε να περάσετε χαλαρά... Ίσως να καταφέρετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να χαλαρώσετε, αλλά μην το θεωρείτε δεδομένο…. Υπάρχει έντονο ενδεχόμενο, τα προβλήματα από ορισμένα στενά μέλη της οικογένειας σας να μην σας αφήνουν περιθώρια ξεκούρασης.

Παρθένος

Για τους περισσότερους Παρθένους, η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ανησυχίες αναφορικά με την οικογένεια σας. Αναζητήστε τα θετικά στην επιχείρηση ή την εργασία σας, ώστε η διάθεσή σας να μην πέσει από τις καταθλιπτικές σκέψεις και το άγχος. Και αφού περάσετε την ημέρα σας διευθετώντας μια σειρά προβλημάτων, συνιστάται να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το βράδυ.

Ζυγός

Η μέρα είναι υπέροχη για να αναθερμάνετε την σχέση σας με τα αγαπημένα σας άτομα. Τα προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σας φαίνεται να επιλύονται, καιρός να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας σχέσεις. Έχετε την ανάγκη να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα στη σχέση σας. Ρυθμίστε τις υποθέσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να βρείτε τον χρόνο να το ασχοληθείτε σοβαρά.

Σκορπιός

Αισθάνεστε πολύ καλά, ισορροπημένοι, χαρούμενοι, σχεδόν ευτυχισμένοι! Απολαύστε την ανέφελη μέρα σας και διαφυλάξτε την σαν κόρη οφθαλμού για τις πιο απαιτητικές στιγμές του μήνα που έρχονται… Μετά από πολλή και σοβαρή σκέψη αποφασίζετε να θέσετε τέρμα σε κάτι που σας δημιουργούσε άγχος και ανησυχία. Πετάξτε από την ζωή σας ότι αισθάνεστε ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

Τοξότης

Η χιουμοριστική σας διάθεση μπορεί να παρεξηγηθεί σήμερα και από το πουθενά να ανάψει ένας σπινθήρας που θα καταστρέψει μια σχέση. Να είστε προσεκτικοί. Αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κινήσεις σας! Δεν θα ωφελούσε κανέναν, εάν ξεσπαθώνατε κατά τον προσφιλή σας τρόπο. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας με έμφαση ή να ενεργήσετε βιαστικά!

Αιγόκερως

Σήμερα δείχνετε ανεκτικότητα στους γύρω σας και επιζητάτε την ηρεμία! Παρά την προσπάθεια σας να γεφυρώσετε το χάσμα με τον σύντροφό σας, οι προσπάθειες σας φαίνεται να μην έπιασαν τόπο. Μην απογοητεύεστε, γιατί δεν έχουν χαθεί τα πάντα. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σας χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα.

Υδροχόος

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο σήμερα ή ότι θα πρέπει να χαράξετε νέα πορεία και δεν ξέρετε την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, μια και ο ανώτερος σας εαυτός γνωρίζει καλύτερα, τι είναι το βέλτιστο για σας. Κάντε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και συμβουλευτείτε έμπιστα σας άτομα για τις κινήσεις σας στον οικονομικό στίβο.

Ιχθείς

Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή! Η σωστή διαχείριση των εξόδων σας θα σας βοηθήσει στο μέλλον. Ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, καλά θα κάνετε να τα φροντίσετε. Μην οδηγείτε βιαστικά και απερίσκεπτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being