Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Εισαγγελέα ο αδελφός του Μάριου Μετάι για τη δολοφονία του Ιανουαρίου στον κόμβο Κουρτέση

Στον Εισαγγελέα ο αδελφός του Μάριου Μετ...

Παραθέτει τα στοιχεία της οικογένειας του θύματος για το αιματηρό συμβάν

Τη δική του μαρτυρία για τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της 25ης Ιανουαρίου στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα με το αιματηρό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στον 32χρονο Μάριο Μετάι, θα δώσει σήμερα στον Εισαγγελέα Πατρών ο αδελφός του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της  εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο νεαρός πρόκειται να παρουσιάσει στοιχεία που εμφανίζουν τους προφυλακισθέντες –στον Κορυδαλλό- δράστες,  να μεταβαίνουν στην περιοχή του Ζαβλανίου, όπου διέμενε το θύμα και η παρέα του και να τους αναζητούν με στόχο να τους προκαλέσουν, ενώ ήταν οπλισμένοι (έφεραν πιστόλι και πτυσσόμενο γκλομπ).

Επιπλέον, ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού, αναμένεται να επαναλάβει ότι ήταν αυτήκοος μάρτυρας τη στιγμή που ο 31χρονος που κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία, απευθυνόμενος στον 26χρονο δράστη που οπλοφορούσε τον προέτρεψε να πυροβολήσει κατά του αδελφού του λέγοντας του «ρίξτου».

Η οικογένεια του θύματος, διά μέσου του δικηγόρου τους πατρινού ποινικολόγου Περικλή Πασχάκη, έχουν δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής κατά του 26χρονου δράστη και του 31χρονου φερόμενου ως συνεργού της δολοφονίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις